ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Έχει ιστορία με την Άστον Βίλα ο Ποντένσε

Ο Πορτογάλος έχει σκοράρει κόντρα στους «χωριάτες».

Ροντινέι: «Πολύ μεγάλος παίκτης ο Ποντένσε, στόχος μας ο τίτλος του Conference League». Τι δήλωσε ο Βραζιλιάνος μπακ του Ολυμπιακού, μετά το 2-2 με τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο.

Μικρός Γιαννάκης: «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την πρόσκληση, μακάρι να πάρει το ευρωπαϊκό». Συγκινητικός, για άλλη μία φορά, ο νεαρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ: «Θέλω να πάω και στο γήπεδο του Ολυμπιακού».

O Ζέλσον και η… υπόσχεση του!. Η… υπόσχεση του Πορτογάλου εξτρέμ μέσω των εμφανίσεων του

Ο Κοστίνια στην καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν στην Πορτογαλία! (photo). Σπουδαία διάκριση για τον 24χρονο μπακ που έρχεται στον Θρύλο!

Στη «μάχη» των τελικών ο Ολυμπιακός!. Ο πρώτος τελικός των «ερυθρόλευκων», αύριο (21/5, 19:30), με τον ΝΟ Βουλιαγμένης.

Τρέλα! Σφαιρόπουλος και Τεόντοσιτς τραγουδούν «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό»! (video). Δεν ξεχνούν τον Θρύλο, οι δύο πρώην «ερυθρόλευκοι»!

Ο Κάρμο, ο Ενζολά και η ιστορική «μάχη» του Ολυμπιακού με την Φιορεντίνα. Τι «ενώνει» τον Πορτογάλο στόπερ του Θρύλου με τον δυνατό σέντερ φορ των «βιόλα».

Στην πλατεία Κοτζιά ο εορτασμός του τελικού του Conference League!. Eνημερωθείτε...

Κοβάσεβιτς: «Ονειρο η κατάκτηση του ευρωπαϊκού, ο Ελ Κααμπί είναι χαρούμενος στον Ολυμπιακό». Ενδιαφέρουσα συνέντευξη από τον αθλητικό διευθυντή του Θρύλου: «Για αυτό επιλέξαμε τον Μεντιλίμπαρ».

Ιμπόρα: «Δεν είμαι χαρούμενος με τη τρίτη θέση, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ιστορική πρόκληση» (photo). Το μήνυμα του Ισπανού χαφ...

loader