ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Μεντιλίμπαρ: «Θα κάνω πολλές αλλαγές»

Την προσοχή στο αυριανό (27/4, 17:00) ματς με τη Λαμία έχει ήδη στρέψει ο προπονητής του Θρύλου, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, που προανήγγειλε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Τρελός πιλότος με τρομπέτα στο τσάρτερ του Ολυμπιακού! . Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός αναμετρήθηκαν με φόντο τη πρόκριση στο Final-4 της Ευρωλίγκας και ο πιλότος του τσάρτερ εμφανίστηκε με τρομπέτα.

Μπέριλ ΜακΚίσικ: «Τα λέμε στο Βερολίνο»! . Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός αναμετρήθηκαν με φόντο τη πρόκριση στο Final-4 της Ευρωλίγκας και η Μπέριλ ΜακΚίσικ έδωσε ραντεβού στο Βερολίνο.

Τελικά κάτι ήξερε ο Μπαρτζώκας ε; . Ο Ολυμπιακός χθες το βράδυ πέτυχε μια ακόμη μεγαλειώδες πρόκριση στο Final 4 και με αφορμή αυτό το thrylos24.gr σας θυμίζει μια ατάκα όλο νόημα του Γ. Μπαρτζώκα που ίσως αποδείχθηκε και προφητική.

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Οι «πολεμιστές» που θα φέρουν την πρόκριση! . Ο Ολυμπιακός κι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ γνωστοποίησε την ενδεκάδα της ομάδας μας.

Με πίτσες γιόρτασε τη πρόκριση στο Final-4 ο Ολυμπιακός! . Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός αναμετρήθηκαν με φόντο τη πρόκριση στο Final-4 της Ευρωλίγκας και ο Θρύλος γιόρτασε τη πρόκριση με πίτσες.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: To μεγάλο σουτ του Παπανικολάου! (video) . Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός αναμετρώνται με φόντο τη πρόκριση στο Final-4 της Ευρωλίγκας και ο Κώστας Παπανικολάου έβαλε ένα μεγάλο τρίποντο.

Ολυμπιακός: Αυτά ισχύουν με τα εισιτήρια για το Final-4! . Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός αναμετρήθηκαν με φόντο τη πρόκριση και υπάρχουν συγκεκριμένα δεδομένα για τα εισιτήρια της τελικής φάσης.

Ολυμπιακός: «Προστατεύουμε το κάστρο μας – Είστε η δύναμη μας» . Οι τελευταίες οδηγίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την αποψινή μάχη με την Άστον Βίλα.

Ολυμπιακός: 5-1 σε Game 5, 3o συνεχόμενο Final-4! . Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός αναμετρήθηκαν με φόντο τη πρόκριση στο Final-4 της Ευρωλίγκας και ο Θρύλος έχει κάνει ορισμένα μεγάλα κατορθώματα.

Αγγελόπουλοι: «Τώρα πρέπει να κερδίσουμε τη Ρεάλ»! . Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός αναμετρήθηκαν με φόντο τη πρόκριση στο Final-4 της Ευρωλίγκας και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι παραχώρησαν δηλώσεις.

loader