ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Ρίτσαρντς: «Να βοηθάω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ»

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς έχει ξεπεράσει τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν και δήλωσε ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του.

Τελικά κάτι ήξερε ο Μπαρτζώκας ε; . Ο Ολυμπιακός χθες το βράδυ πέτυχε μια ακόμη μεγαλειώδες πρόκριση στο Final 4 και με αφορμή αυτό το thrylos24.gr σας θυμίζει μια ατάκα όλο νόημα του Γ. Μπαρτζώκα που ίσως αποδείχθηκε και προφητική.

Τρελός πιλότος με τρομπέτα στο τσάρτερ του Ολυμπιακού! . Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός αναμετρήθηκαν με φόντο τη πρόκριση στο Final-4 της Ευρωλίγκας και ο πιλότος του τσάρτερ εμφανίστηκε με τρομπέτα.

Μπέριλ ΜακΚίσικ: «Τα λέμε στο Βερολίνο»! . Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός αναμετρήθηκαν με φόντο τη πρόκριση στο Final-4 της Ευρωλίγκας και η Μπέριλ ΜακΚίσικ έδωσε ραντεβού στο Βερολίνο.

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Οι «πολεμιστές» που θα φέρουν την πρόκριση! . Ο Ολυμπιακός κι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ γνωστοποίησε την ενδεκάδα της ομάδας μας.

Με πίτσες γιόρτασε τη πρόκριση στο Final-4 ο Ολυμπιακός! . Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός αναμετρήθηκαν με φόντο τη πρόκριση στο Final-4 της Ευρωλίγκας και ο Θρύλος γιόρτασε τη πρόκριση με πίτσες.

Ολυμπιακός: Αυτά ισχύουν με τα εισιτήρια για το Final-4! . Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός αναμετρήθηκαν με φόντο τη πρόκριση και υπάρχουν συγκεκριμένα δεδομένα για τα εισιτήρια της τελικής φάσης.

Ολυμπιακός: Συγχαρητήρια από Καραπαπά σε Μπαρτζώκα! . Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός αναμετρήθηκαν με φόντο τη πρόκριση στο Final-4 της Ευρωλίγκας και ο Κώστας Καραπαπάς συνεχάρη τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ολυμπιακός: 5-1 σε Game 5, 3o συνεχόμενο Final-4! . Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός αναμετρήθηκαν με φόντο τη πρόκριση στο Final-4 της Ευρωλίγκας και ο Θρύλος έχει κάνει ορισμένα μεγάλα κατορθώματα.

Ολυμπιακός: Η εμπειρία των παικτών του από Final-4! . Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός αναμετρήθηκαν με φόντο τη πρόκριση στο Final-4 της Ευρωλίγκας και οι παίκτες του Θρύλου είναι έμπειροι από Final-4.

Πανηγύρισε με τους οπαδούς του Θρύλου η Μπέριλ! (pic & video) . Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός αναμετρήθηκαν με φόντο τη πρόκριση στο Final-4 και η Μπέριλ ΜακΚίσικ πανηγύρισε με τους οπαδούς του Θρύλου.

loader