ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Τον 693ο τους αγώνα θα δώσουν οι Βετεράνοι του Θρύλου

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού τη Μεγάλη Δευτέρα θα αντιμετωπίσουν την αντίστοιχη ομάδα του Περάματος, για φιλανθρωπικό σκοπό.

Εξάντληση θέσεων ΑμεΑ για τον αγώνα Ολυμπιακός – Aston Villa . Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις θέσεις ΑμεΑ της αναμέτρησης στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ . Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την πρόκριση της ομάδας μπάσκετ στο Final Four της Euroleague.

Μήνυμα προς τους φιλάθλους μας για το Ολυμπιακός – Aston Villa . Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους φιλάθλους της ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Aston Villa.

Διαπιστεύσεις ΜΜΕ για τον αγώνα με την ΑΕΚ . Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στην ΑΕΚ.

Η συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα Ολυμπιακός – Aston Villa . Όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, και ο ποδοσφαιριστής Βιθέντε Ιμπόρα.

Ισοπαλία στο Αιγάλεω για τον Ολυμπιακό Κ23 . Ο Ολυμπιακός Κ23 αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με το Αιγάλεω εκτός έδρας.

Τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ . Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ.

«Προστατεύουμε το κάστρο μας» . Οδηγίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους φιλάθλους μας για τον αγώνα με την Aston Villa.

Match Programme Ολυμπιακός – Aston Villa . Διαβάστε το Match Programme της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Aston Villa, του δεύτερου αγώνα για τα ημιτελικά του UEFA Conference League, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

loader