ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Γκολ έβαζαν, με τη μάνα του Καραπαπά τα... έβαζαν! (photo)

Παναθηναϊκοί μια ζωή. Βλέπουν εφιάλτες στα όνειρά τους...

Η Ευρώπη «προσκυνά» τον Ολυμπιακό, «τρέλα» στη μετάδοση του TNT Sports! (videos). «Παλάβωσαν» και στο βρετανικό κανάλι με τον Εφηβο, με τον ευρωπαϊκό άθλο του Θρύλου.

Πόσο τους «πονάς», Θρύλε των γηπέδων!. Ακόμα ένα ντροπιαστικό σκηνικό, μετά το ματς του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, με Μπαφέ, Παπανικολάου.

Mε «παπούτσι» από τον τόπο του κατέκτησε την Ευρώπη!. Ο Ολυμπιακός των 9 Ελλήνων και το στοιχείο που έκανε τη διαφορά στην τεράστια επιτυχία!

Ποιο Champions League; Στο Λονδίνο μιλάνε μόνο για... Ολυμπιακό και Μαρινάκη!. Πρώτο θέμα και στην αγγλική πρωτεύουσα, που φιλοξενεί τον τελικό του Champions League, ο Θρύλος και ο ηγέτης του.

Η «τρελή» σεζόν του Ελ Κααμπί, οι «σειρήνες» και η επιθυμία των «ερυθρόλευκων». Πολλοί οι «μνηστήρες» για τον Μαροκινό επιθετικό, ο Ολυμπιακός θέλει να τον «δέσει».

Ρομπέρτο: «Ο Πειραιάς είναι το σπίτι μου, αυτό τους απαντώ όταν με ρωτούν «τι σημαίνει Ολυμπιακός» (photos). Για πάντα ένας από εμάς ο τεράστιος Ρομπέρτο!

Το επόμενο… όνειρο τρελό στο Μπιλμπάο!. Όταν πατάς μια κορυφή, έχει έρθει η ώρα να ανακαλύψεις μια νέα!

Ρεάλ, Αταλάντα και Ολυμπιακός στην κορυφή της Ευρώπης!. Το «όρος Ράσμορ» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με μία Ισπανίδα, μία Ιταλίδα και έναν Θρύλο.

Ιμπόρα: «Αν θες να πας γρήγορα πήγαινε μόνος, αν θες να πας μακριά πήγαινε με παρέα». To μήνυμα του τεράστιου Ιμπόρα!

Ο Βρουσάι, ο Κοστίνια και ο Ολυμπιακός. Η Ρίο Άβε θέλει να κρατήσει τον Βρουσάι, ως αντικαταστάτη του νέου μπακ του Θρύλου, Κοστίνια.

loader