ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Ολυμπιακός: Πρωτοσέλιδο σε όλη την Ευρώπη ο Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός και η μυθική πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League είναι πρωτοσέλιδο σε όλα τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ.

Μπουκάλια και οι αναπτήρες πετούσαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού! (video) . Δείτε τα έκτροπα των οπαδών του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο και τα αντικείμενα που πετούσαν στην εστία του Τζολάκη!

ABA Liga: Πρωταθλητής ο Ερυθρός Αστέρας με «σκούπα» επί της Παρτιζάν! . Ο Ερυθρός Αστέρας του Γιάννη Σφαιρόπουλου νίκησε με 82-76 εκτός έδρας την Παρτίζαν, έκανε το 3-0 στην σειρά των τελικών και κατέκτησε την 7η Αδριατική λίγκα της ιστορίας του!

Ροντινέι: «Να κατακτήσουμε το Conference!» . Διαβάστε τις δηλώσεις του Ροντινέι μετά το ισόπαλο ντέρμπι της Λεωφόρου απέναντι στον Παναθηναϊκό!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-2: highlights (video) . Δείτε τα highlights του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για την τελευταία αγωνιστική

Βιθέντε Ιμπόρα: «Δεν είμαι χαρούμενος με τη τρίτη θέση»! . Ο 36χρονος Ισπανός ποδοσφαιριστής του δαφνοστεφανωμένου έφηβου, Βιθέντε Ιμπόρα, έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Ίνσταγκραμ.

Καραπαπάς: «Η ΕΠΟ δίνει εισιτήρια στον κάθε Διακοφώτη»! . Το γεγονός ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δίνει εισιτήρια στους πάντες εκτός του Ολυμπιακού σχολίασε με ανάρτηση ο Κώστας Καραπαπάς.

Στην Πορτογαλία ο Γιάννης Μανιάτης με την UEFA! . Ο διευθυντής του Ολυμπιακού Κ23, Γιάννης Μανιάτης, παρακολούθησε τον 3ο κύκλο μαθημάτων του MIP (Master for International Players) της UEFA!

Δε ξεχνιούνται τα γκολ των Ποντένσε και Γιόβετιτς! . Τα γκολ των Ντανιέλ Ποντένσε και Στέφαν Γιόβετιτς έδωσαν στον Ολυμπιακό το ευρωπαϊκό εισιτήριο που έψαχνε απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Μπαρτζώκας: «Θα ματώσουμε για τη φανέλα στο Final Four!» (video) . Ο προπονητής του Θρύλου, Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε για όλους και για όλα στο Sportal ενόψει του Final Four! Το Βερολίνο, οι αποφάσεις του για το ρόστερ, η στήριξη των Αγγελόπουλων και πολλά ακόμη, σε ένα απολαυστικό 15λεπτο με τον «Σκακιστή»!

Έσε… στην Εθνική Αργεντινής! . Ο Σαντιάγκο Έσε κλήθηκε στην Εθνική Αργεντινής!

loader