ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Τρελαμένοι με Αταμάν και την… κλάψα του Παναθηναϊκού

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ και οι αθλητές της έχουν τρελαθεί με τα... καπρίτσια του Εργκίν Αταμάν και με το... κλάμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τη διαιτησία. Οι δηλώσεις Κλίβελαντ και Λορέντζο Μπράουν.

Έτοιμοι να «δέσουν» στο Λιμάνι οι Μασούρας και Φορτούνης! . O Ολυμπιακός συνεχίζει να ζει στιγμές δόξας και μεγαλείου, αλλά δεν ξεχνάει τους στυλοβάτες και φυσικούς ηγέτες της ομάδας, που είναι οι Γιώργος Μασούρας και ο Κώστας Φορτούνης!

Στο ΣΕΦ τη Κυριακή του Πάσχα για προπόνηση ο Θρύλος! . Ο Θρύλος επιταχύνει σταδιακά την προετοιμασία του και ακόμη και την Κυριακή του Πάσχα (05/05) στο ΣΕΦ δούλεψε σκληρά για να είναι έτοιμος.

«Επίθεση»… αγάπης δέχεται στη Νάξο ο Σαντιάγκο Έσε! . Ο Σαντιάγκο Έσε, μαζί με την όμορφη σύντροφό του, Μιράντα, επισκέφτηκαν τη Νάξο, όπου άμεσα έγιναν αντιληπτοί από τον κόσμο του Θρύλου.

Μεντιλίμπαρ σημαίνει γκολ και νίκες! . Ένα εντυπωσιακό στατιστικό καταγράφεται στον Ολυμπιακό, από τότε που ανέλαβε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ!

Έσπασε ρεκόρ ο Ολυμπιακός απέναντι στη Μπαρτσελόνα! . Το 92-58 (+34) στο ΣΕΦ, στο τέταρτο παιχνίδι των πλέι οφ, είναι η πιο μεγάλη νίκη που έχει πετύχει ποτέ ο Ολυμπιακός επί της Μπαρτσελόνα.

Ο Βιθέντε Ιμπόρα δίνει… άλλον «αέρα» στον Ολυμπιακό! . Ο Βιθέντε Ιμπόρα αποτελεί τώρα και επισήμως μία επιπλέον «χειμερινή ενίσχυση», καθώς στο πρώτο μισό της σεζόν δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου.

Σαν σήμερα το 1999 το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 2-0! . Σαν σήμερα ο Ολυμπιακός πανηγύρισε για ακόμη μια φορά την κατάκτηση ενός Κυπέλλου Ελλάδος, επικρατώντας στον τελικό με 2-0 του Παναθηναϊκού.

Έρχεται ηττημένη στο Καραϊσκάκη η Άστον Βίλα, την κέρδισε η Μπράιτον . Λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα ηττήθηκε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Μόργκαν Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας.

Έτσι θα μπούμε στον τελικό της «Opap Arena»! (video) . Δείτε αποκλειστικά στο thrylos24.gr πώς θα μπούνε οι φίλοι του Ολυμπιακού στον τελικό του Europa Conference League μέσα στην «Opap Arena»!

Σουλιάουσκας: «Για αυτό δεν έπαιξε ο Μόουζες Ράιτ»! . Στο προηγούμενο ματς ο Μόουζες Ράιτ ξεχώρισε αλλά στο τελευταίο δεν είχε καθόλου συμμετοχή έπειτα από απόφαση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

loader