ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Ειρωνικός Γιαννακόπουλος στην ανακοίνωση της Euroleague

Η Εuroleague εξέδωσε ανακοίνωση - απάντηση στον Παναθηναϊκό, με αφορμή την χθεσινή τοποθέτηση της ΚΑΕ για αλλοίωση αποτελέσματος με την Μακάμπι.

Επιτέθηκαν σε παίκτες της Μονακό οι οπαδοί της Φενέρ! (video) . H Μονακό νίκησε τη Φενέρμπαχτσε με 65-62 και έστειλε τη σειρά σε Game 5, αλλά μετά τη λήξη του ματς οι τούρκοι έκαναν ντου στο παρκέ της «Ulker Arena» εξαγριωμένοι!

Η παρακάμερα του 4ου προημιτελικού! (video) . Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός γραμμών του παρκέ στο ΣΕΦ, στον 4ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (92-58)!

Στη Νάξο βρίσκεται ο Σαντιάγκο Έσε με τη σύντροφό του! . Στη Νάξο βρίσκεται ο Σαντιάγκο Έσε μαζί με τη σύντροφό του Μιράντα, προκειμένου να περάσουν ξέγνοιαστα τις ημέρες του Πάσχα και το ρεπό.

Αναστόπουλος: «Μέσα στην Ελλάδα δεν χάνει το ευρωπαϊκό ο Ολυμπιακός» . Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε για την τεσσάρα επί της Άστον Βίλα και το όνειρο που ζει ο Ολυμπιακός.

Ιμπόρα: «Τα πάντα για να πάμε τελικό» . Ο Βιθέντε Ιμπόρα μίλησε για τον θρίαμβο στο «Βίλα Παρκ», τον επαναληπτικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» αλλά και τους προσωπικούς του στόχους.

Άμεση παρέμβαση Μαρινάκη μετά τον θρίαμβο! . Μετά τη μεγαλειώδη εμφάνιση και νίκη του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έσπευσε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του Θρύλου!

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα»! . Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε τις ευχές της για ευτυχισμένη Ανάσταση και ευχάριστο Πάσχα μέσω των κοινωνικών μέσων επικοινωνίας!

Ολυμπιακός: Η κατάσταση στα τμήματα των ακαδημιών! . Το Thrylos24.gr σας παρουσιάζει τη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ολυμπιακός στα τμήματα Κ15, Κ17 και στη δεύτερη ομάδα.

Καραπαπάς: «Μαγικό το ευρωπαϊκό όνειρο» . Το σχόλιο του Κώστα Καραπαπά για το ευρωπαϊκό ταξίδι του Θρύλου.

Σαν σήμερα: Η τριάρα του Ολυμπιακού στα Γιάννινα (vid) . Σαν σήμερα το 2003 ο Ολυμπιακός περνάει από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-0 και κάνει αποφασιστικό βήμα τίτλου.

loader