ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Θρυλικό μπρέικ μέσα στην Βαρκελώνη!

Ο Θρύλος της Ευρώπης έδειξε τον χαρακτήρα του και έκανε το break μέσα στην Βαρκελώνη επικρατώντας με 77-75 της Μπαρτσελόνα!

Μαγικός Θρύλος διέλυσε την Άστον Βίλα και βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση στον τελικό!. ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ! Ο Θρύλος της Ευρώπης «πάτησε» με 2-4 την Άστον Βίλα στην Αγγλία με μεγάλο πρωταγωνιστή τον «φονιά» Αγιούμπ Ελ Κααμπί

Μεντιλίμπαρ: «Περήφανος για την ομάδα μου, κάναμε το παιχνίδι μας». Οι δηλώσεις του τεχνικού του Θρύλου μετά τη νίκη με 2-4 στην Αγγλία επί της Άστον Βίλα.

Ρέτσος: «Με κόσμο μας για την πρόκριση». Οι δηλώσεις του εκ των κορυφαίων παικτών του Θρύλου στο «Βίλα Παρκ».

Αποθέωση για τον συγκινημένο Μαρινάκη! (video). Ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός πανηγύρισε μαζί με τον κόσμο.

Ιμπόρα: «Δείξαμε τι αξίζουμε». Οι δηλώσεις του Ισπανού μέσου του Θρύλου.

UEFA: Αγιούμπ MVP των πρώτων ημιτελικών! (video). Ο Μαροκινός φορ του Θρύλου ανακηρύχθηκε από τη UEFA ως ο πολυτιμότερος παίκτης των πρώτων ημιτελικών

Το πρώτο με τον Θρύλο, το πέμπτο συνολικά!. Άλλο ένα στη συλλογή του Μαροκινού στράικερ, ο οποίος γράφει ιστορία με τον Ολυμπιακό.

Marca: «Μεντιλίμπαρ, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ» (photo). Το μεγάλο ισπανικό Μέσο αποθέωσε και πάλι, με ξεχωριστό τρόπο, τον κόουτς του Ολυμπιακού.

Ποντένσε, ο άνθρωπος των μεγάλων «διπλών» του Θρύλου!. Ο Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού έδειξε και πάλι την αξία του, αυτή τη φορά στο «Villa Park».

Ποντένσε: «Να κερδίσουμε ξανά». Τι είπε ο Ποντένσε στα μικρόφωνα της UEFA, μετά το 4-2 του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

loader