ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Στο Ρέντη θα το σηκώσει με τον κόσμο του!

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-1 σετ από τον Παναθηναϊκό στο Μετς και πάει για τον τίτλο στο σπίτι του.

Μαγικός Θρύλος διέλυσε την Άστον Βίλα και βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση στον τελικό!. ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ! Ο Θρύλος της Ευρώπης «πάτησε» με 2-4 την Άστον Βίλα στην Αγγλία με μεγάλο πρωταγωνιστή τον «φονιά» Αγιούμπ Ελ Κααμπί

Μεντιλίμπαρ: «Περήφανος για την ομάδα μου, κάναμε το παιχνίδι μας». Οι δηλώσεις του τεχνικού του Θρύλου μετά τη νίκη με 2-4 στην Αγγλία επί της Άστον Βίλα.

Ρέτσος: «Με κόσμο μας για την πρόκριση». Οι δηλώσεις του εκ των κορυφαίων παικτών του Θρύλου στο «Βίλα Παρκ».

Αποθέωση για τον συγκινημένο Μαρινάκη! (video). Ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός πανηγύρισε μαζί με τον κόσμο.

Ιμπόρα: «Δείξαμε τι αξίζουμε». Οι δηλώσεις του Ισπανού μέσου του Θρύλου.

Ποντένσε, ο άνθρωπος των μεγάλων «διπλών» του Θρύλου!. Ο Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού έδειξε και πάλι την αξία του, αυτή τη φορά στο «Villa Park».

Marca: «Μεντιλίμπαρ, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ» (photo). Το μεγάλο ισπανικό Μέσο αποθέωσε και πάλι, με ξεχωριστό τρόπο, τον κόουτς του Ολυμπιακού.

Το πρώτο με τον Θρύλο, το πέμπτο συνολικά!. Άλλο ένα στη συλλογή του Μαροκινού στράικερ, ο οποίος γράφει ιστορία με τον Ολυμπιακό.

Ποντένσε: «Να κερδίσουμε ξανά». Τι είπε ο Ποντένσε στα μικρόφωνα της UEFA, μετά το 4-2 του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

UEFA: Αγιούμπ MVP των πρώτων ημιτελικών! (video). Ο Μαροκινός φορ του Θρύλου ανακηρύχθηκε από τη UEFA ως ο πολυτιμότερος παίκτης των πρώτων ημιτελικών

loader