ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Οι έντεκα εκλεκτοί του Μελντιλίμπαρ με Άρη

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον Άρη, ενόψει της 7ης αγωνιστικής των play offs της Super League.

Ο Βιθέντε Ιμπόρα δίνει… άλλον «αέρα» στον Ολυμπιακό! . Ο Βιθέντε Ιμπόρα αποτελεί τώρα και επισήμως μία επιπλέον «χειμερινή ενίσχυση», καθώς στο πρώτο μισό της σεζόν δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου.

Σουλιάουσκας: «Για αυτό δεν έπαιξε ο Μόουζες Ράιτ»! . Στο προηγούμενο ματς ο Μόουζες Ράιτ ξεχώρισε αλλά στο τελευταίο δεν είχε καθόλου συμμετοχή έπειτα από απόφαση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

«Επίθεση»… αγάπης δέχεται στη Νάξο ο Σαντιάγκο Έσε! . Ο Σαντιάγκο Έσε, μαζί με την όμορφη σύντροφό του, Μιράντα, επισκέφτηκαν τη Νάξο, όπου άμεσα έγιναν αντιληπτοί από τον κόσμο του Θρύλου.

Έσπασε ρεκόρ ο Ολυμπιακός απέναντι στη Μπαρτσελόνα! . Το 92-58 (+34) στο ΣΕΦ, στο τέταρτο παιχνίδι των πλέι οφ, είναι η πιο μεγάλη νίκη που έχει πετύχει ποτέ ο Ολυμπιακός επί της Μπαρτσελόνα.

Ο “στρατηγός” Μεντιλίμπαρ έδωσε πνοή στον Ολυμπιακό! . Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κατάφερε να αναγεννήσει τον Ολυμπιακό όντας ο "στρατηγός" του και τον οδηγεί σε κάτι που κανένας δε φαντάζονταν.

Με φύλακα τον Τζολάκη πέρασε από την Αγγλία ο Θρύλος! . Με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη να πραγματοποιεί ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση με τη φανέλα του, ο Ολυμπιακός κέρδισε άνετα την Άστον Βίλα.

Στο ΣΕΦ τη Κυριακή του Πάσχα για προπόνηση ο Θρύλος! . Ο Θρύλος επιταχύνει σταδιακά την προετοιμασία του και ακόμη και την Κυριακή του Πάσχα (05/05) στο ΣΕΦ δούλεψε σκληρά για να είναι έτοιμος.

Σαν σήμερα το 1999 το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 2-0! . Σαν σήμερα ο Ολυμπιακός πανηγύρισε για ακόμη μια φορά την κατάκτηση ενός Κυπέλλου Ελλάδος, επικρατώντας στον τελικό με 2-0 του Παναθηναϊκού.

Μεντιλίμπαρ σημαίνει γκολ και νίκες! . Ένα εντυπωσιακό στατιστικό καταγράφεται στον Ολυμπιακό, από τότε που ανέλαβε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ!

Έρχεται ηττημένη στο Καραϊσκάκη η Άστον Βίλα, την κέρδισε η Μπράιτον . Λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα ηττήθηκε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Μόργκαν Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας.

loader