ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Αποστολή με τρεις απουσίες ανακοίνωσε ο Μεντιλίμπαρ για το ματς με τον Άρη (ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Άρη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ. 

EuroLeague: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για την... παράταση ή το «αντίο». Δύσκολες αποστολές για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Μακάμπι Τελ Αβίβ αντίστοιχα. Οι δύο «αιώνιοι» του ελληνικού αθλητισμού θα ψάξουν τη νίκη για να ισοφαρίσουν τη σειρά των πλέι οφ της EuroLeague και να την πάνε σε 5ο παιχνίδι. Μετά τα επεισοδιακά τρίτα παιχνίδια τους, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός καλούνται απόψε να δώσουν αγώνες επιβίωσης. Μπαρτσελόνα και Μακάμπι προηγούνται στις σειρές με 2-1 και παίζουν απόψε το... match ball.

Η Ελένη Βουλγαράκη αποκαλύπτει το Celebrity Crush της στο ΟΠΑΠ Game Time. Αν η Ελένη Βουλγαράκη ήταν τραγουδίστρια ποια θα ήθελε να είναι; Με ποια celebrity είχε πάθει crush σε νεαρή ηλικία; Ποια εκπομπή δεν θα μπορούσε να παρουσιάσει με τίποτα; Πότε θα απέρριπτε ένα διήμερο με φίλες για να δει τον Παναθηναϊκό;

Conference League: Στη διάθεση των φιλάθλων το τρόπαιο στην πλατεία Κοτζιά και την «Opap Arena». Η UEFA θέλει να δώσει μια "γεύση" στους φιλάθλους πριν από τον τελικό του Conference League στην Αθήνα, καθώς θέτει στη διάθεσή τους το τρόπαιο. Η κούπα θα εκτεθεί για το κοινό την Παρασκευή 10 Μαΐου από τις 09:00 μέχρι και τις 20:00 στην πλατεία Κοτζιά στην Αθήνα και την επόμενη μέρα στην "Opap Arena", όπου και θα διεξαχθεί ο τελικός, από τις 10:00 μέχρι και τις 20:00. Οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το τρόπαιο, καθώς και να βγάλουν φωτογραφίες μαζί του. Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Ολυμπιακός: Η έκπληξη του Μεντιλίμπαρ στην 11άδα με την Άστον Βίλα. Ο Ολυμπιακός μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας του. Με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να επιβεβαιώνει τις προβλέψεις και να παρατάσσει την ενδεκάδα που θεωρεί ότι είχε την καλύτερη απόδοση στο πιο δύσκολο περιβάλλον που έχει αντιμετωπίσει η ολυμπιακός τη φετινή χρονιά. Την ομάδα , για την ακρίβεια, που ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε.

Που κερδίζει 3-1 ο Ολυμπιακός την Άστον Βίλα . O Ολυμπιακός, έχει το πρώτο από τα δύο ραντεβού με την ευρωπαϊκή του ιστορία, σήμερα Πέμπτη 2 Μάϊου στο Μπέρμιγχαμ, απέναντι στην Άστον Βίλα, για τα ημιτελικά του UEFA Europa Conference League. Οι δύο ομάδες, θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους, ωστόσο έχουν στα ρόστερ τους, τέσσερις συνολικά παίκτες, που στο παρελθόν έχουν σκοράρει, με αντίπαλο την ομάδα που θα βρουν απέναντί τους στα προσεχή παιχνίδια.

Παπανικολάου: «Τώρα έχει την πίεση η Μπαρτσελόνα ». Στη συμβολή που είχαν όλοι για να έρθει το 2-2 του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε ο Κώστας Παπανικολάου. «Θέλω να συγχαρώ όλη την ομάδα για το πάθος που έδειξαν, την επιθυμία να μην αφήσουν να χαθεί αυτό το παιχνίδι, αλλά και τους φιλάθλους που μας έδωσαν ώθηση.

EuroLeague: Έβγαλε… λάδι τους διαιτητές στο Βελιγράδι, βρήκε κομβικό λάθος στο ΣΕΦ . Μία ημέρα μετά από τους τρίτους αγώνες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στα playoffs της EuroLeague, μία ημέρα μετά από την ήττα των πράσινων από τη Μακάμπι στο Βελιγράδι και την ήττα των ερυθρόλευκων από τη Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, η EuroLeague Basketball με ανακοίνωσή της αποκάλυψε τα αποτελέσματα της έρευνας που έγινε για συγκεκριμένες αποφάσεις των διαιτητών.

Euroleague - Οι ημέρες διεξαγωγής των Game 5 Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός πήγαν τις σειρές των πλέι οφ της Euroleague σε 5ο ματς, με το «τριφύλλι» να παίζει την Τρίτη του Πάσχα (7/5) και τους «ερυθρόλευκους» την Τετάρτη (8/5). Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν πήρε πίσω το break της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και πλέον θα παίξει τον... τελικό στο Game 5 στο ΟΑΚΑ την Τρίτη του Πάσχα. Σε 5ο παιχνίδι έστειλε τη σειρά των πλέι οφ απέναντι στην Μπαρτσελόνα και ο Ολυμπιακός, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να παίζει την τελευταία αναμέτρηση απέναντι στους Καταλανούς την Τετάρτη.

Live: Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα. Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα. Game 4 στα playoffs της EuroLeague, με το σκορ στο 1-2. 

Δολοφονία Λυγγερίδη: Συνελήφθη ηγετικό μέλος της Θύρας 7. Στη σύλληψη ενός ακόμα ατόμου, που εμπλέκεται στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης και τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης. Ο 41χρονος συλληφθείς, γνωστός όσον αφορά τη δράση του στη Θύρα 7, φέρεται να είναι ένα από τα ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης και συνελήφθη σε σπίτι φίλου του στην Αγία Βαρβάρα, όπου κρυβόταν.

loader