ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

«Slam Dunk» ep.15: Οι απαντήσεις για Κάνααν – Ντόρσεϊ – Καλάθη και όσα περιμένουμε από ΟΑΚΑ και Βαρκελώνη

Το 15ο επεισόδιο του «Slam Dunk» είναι ολόφρεσκο και έρχεται μαζί με την έναρξη των playoffs. Ρεπορτάζ για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, συζήτηση για το συμβόλαιο του Κάνααν, αλλά και προγνωστικά, είναι όλα σε μια εκπομπή.

«Θεέ μου κάνε μου ένα χατήρι»… η ανάρτηση της Θύρας 7 μετά την επική νίκη! . Δείτε την ανάρτηση της Θύρας 7 μετά την τεράστια νίκη του Θρύλου επί της Άστον Βίλα στην Αγγλία!

Τώρα… LIVE εκπομπή: Τι…. βραδιά θεέ μου, τι ζούμε, Θρύλος όνειρο χ2 και βλέπει… Αγιά Σοφιά! . Απίθανη βραδιά που μόνο ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να ζήσει. Θρύλος όνειρο έτοιμος να ζήσει μοναδικές στιγμές.

Ρέτσος: «Να πάρουμε την πρόκριση στο Καραϊσκάκη!» . Πανευτυχής για τη νίκη (4-2) και την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Άστον Βίλα ήταν στις δηλώσεις του ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός (2-4): Θρύλος… όνειρο, ένα βήμα πριν τον τελικό! . Ο Ολυμπιακός ήταν βγαλμένος από παραμύθι, έκανε μαγικό πρώτο μέρος, ο Ελ Κααμπί έγραψε ιστορία φτάνοντας τα 11 ευρωπαϊκά γκολ σε μία σεζόν, κι οι Πειραιώτες έφυγαν με ένα σημαντικό «διπλό». Πλέον, με προσοχή και πλάνο, έχουν τον πρώτο λόγο για πρόκριση στον τελικό του Conference League. Ρεπορτάζ του Μιχάλη Μαχαίρα.

Τρέλα στο Πασαλιμάνι και χαμός μετά την τεράστια νίκη! (vid) . Στο Πασαλιμάνι έγινε ξανά η νύχτα... μέρα, μετά την επική νίκη του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα! Δείτε βίντεο του thrylos24.gr!

Έμερι: «Άξιζε τη νίκη ο Ολυμπιακός» . Ο Ουνάι Έμερι παραδέχτηκε πως η ομάδα του δεν έδειξε συνέπεια στο παιχνίδι της κόντρα στον Ολυμπιακό και δικαίως ηττήθηκε, χρίζοντας παράλληλα τον Θρύλο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό του Conference League!

Με υψωμένες γροθιές ο Μαρινάκης μέσα στο «Villa Park»! (pics & vid) . O πρόεδρος του Θρύλου, Βαγγέλης Μαρινάκης, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μετά το φινάλε του ματς με την Άστον Βίλα και αποθεώθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού!

Τρέμουν ήδη στα… Φιλαδέλφεια! (pic) . Ο Θρύλος νίκησε την Άστον Βίλα στην Αγγλία, πήρε πλεονέκτημα πρόκρισης στον τελικό του Conference League και άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα... κιτρινόμαυρα εγκεφαλικά!

Ολυμπιακός: Μια ακόμη διάκριση για τον Τζολάκη! . Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης έκανε ξανά εξαιρετική εμφάνιση και είναι υποψήφιος για βραβ

Ολυμπιακός: Παραμιλάει ο ξένος Τύπος με τον Θρύλο . Ο Ολυμπιακός τρέλανε την Ευρώπη με το μυθικό 4-2 στο «Βίλα Παρκ» και ο ξένος Τύπος παραμιλάει με την αρμάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

loader