ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

To πίστευαν από την αρχή και το έκαναν πράξη! (video)

Η ετοιμότητα και η αποφασιστικότητα της ομάδας του Ολυμπιακού αποτυπώνεται σε μια ατάκα...

«Ερυθρόλευκη» απόλαυση στο «Βίλα Παρκ» (video). Δείτε τα highlights του θριαμβευτικού 4-2 του Θρύλου επί της Άστον Βίλα.

Μάγκας Ρέτσος!. Από τα καλύτερα ματς του με την ερυθρόλευκη φανέλα, κράτησε όρθιο τον Ολυμπιακό στην Αγγλία.

Αποθεώθηκε ο εμφανώς συγκινημένος Μαρινάκης! (video). Ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός δέχθηκε τα συγχαρητήρια από τον κόσμο.

Μεντιλίμπαρ: «Να είμαστε θαρραλέοι και στο επόμενο παιχνίδι, να μην υποτιμήσουμε την Άστον Βίλα». «Τίποτα δεν έχει κριθεί», δήλωσε ο «Μέντι». Προσγειωμένος -σωστά- ο κόουτς του Ολυμπιακού.

Ρέτσος: «Με τον δικό μας κόσμο να πάρουμε την πρόκριση». Οι δηλώσεις του εκ των κορυφαίων παικτών του Θρύλου στο «Βίλα Παρκ».

Θρύλος μαγεία μέσα στην Αγγλία! Διέλυσε την Άστον Βίλα και είναι αγκαλιά με την πρόκριση στον τελικό!. ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ! Ο Θρύλος της Ευρώπης «πάτησε» με 2-4 την Άστον Βίλα στην Αγγλία με μεγάλο πρωταγωνιστή τον «φονιά» Αγιούμπ Ελ Κααμπί

BBC: «Ο Ολυμπιακός “ζάλισε” τη Βίλα» (photos). Τι γράφει το αγγλικό πρακτορείο για τον «ερυθρόλευκο» θρίαμβο.

Νέα υποδοχή ετοιμάζεται στο «Ελ. Βενιζέλος». Στις 7 το πρωί της Μ. Παρασκευής (3/5) αναμένεται η «ερυθρόλευκη» αποστολή από το Μπέρμιγχαμ.

Το όνειρο δεν είναι πλέον τόσο τρελό!. Έχει οδηγήσει σε παράκρουση κόσμο και κοσμάκη ο Θρύλος του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ!

Έμερι: «Φαβορί ο Ολυμπιακός, άξιζε τη νίκη». Ο τεχνικός της Άστον Βίλα έδωσε τα εύσημα στον Θρύλο.

loader