ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Μεντιλίμπαρ: «Καταπληκτικός ο Τζολάκης, είμαι ξανά κοντά σε έναν ευρωπαϊκό τελικό»

Χαρούμενος για το σπουδαίο επίτευγμα του Ολυμπιακού και την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο κανάλι των «ερυθρόλευκων» ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Βάσκος τεχνικός αποθέωσε τον Τζολάκη, λέγοντας πως ήταν καταπληκτικός, ενώ τόνισε πως παρότι δεν έχει κοουτσάρει πολλές φορές σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είναι για δεύτερη σερί χρονιά κοντά σε έναν τελικό. Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του «Olympiacos TV»:

Ξανά εκτός Μουκουντί και Πισάρο στην ΑΕΚ. Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 15 Μαΐου.  Ο Ματίας Αλμέιδα είδε και στην προπόνηση της Μ. Τετάρτης να μη συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα οι Μουκουντί και Πισάρο κι η κατάστασή τους θα ξεκαθαρίσει τις προσεχείς ημέρες. Υπενθυμίζεται ότι ενόψει Καραϊσκάκη δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Ρότα, ενώ εκτός βρίσκεται και ο Ζίνι που χειρουργήθηκε στους κοιλιακούς/προσαγωγούς. 

EuroLeague: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για την... παράταση ή το «αντίο». Δύσκολες αποστολές για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Μακάμπι Τελ Αβίβ αντίστοιχα. Οι δύο «αιώνιοι» του ελληνικού αθλητισμού θα ψάξουν τη νίκη για να ισοφαρίσουν τη σειρά των πλέι οφ της EuroLeague και να την πάνε σε 5ο παιχνίδι. Μετά τα επεισοδιακά τρίτα παιχνίδια τους, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός καλούνται απόψε να δώσουν αγώνες επιβίωσης. Μπαρτσελόνα και Μακάμπι προηγούνται στις σειρές με 2-1 και παίζουν απόψε το... match ball.

Η Ελένη Βουλγαράκη αποκαλύπτει το Celebrity Crush της στο ΟΠΑΠ Game Time. Αν η Ελένη Βουλγαράκη ήταν τραγουδίστρια ποια θα ήθελε να είναι; Με ποια celebrity είχε πάθει crush σε νεαρή ηλικία; Ποια εκπομπή δεν θα μπορούσε να παρουσιάσει με τίποτα; Πότε θα απέρριπτε ένα διήμερο με φίλες για να δει τον Παναθηναϊκό;

Απαλλαγή του Καρυπίδη και πρόστιμο σε Άρη για το ματς με τον Ολυμπιακό. Απαλλαγή στον Θόδωρο Καρυπίδη, αλλά πρόστιμο στην ΠΑΕ Άρης αποφάσισε ο αθλητικός δικαστής για τα όσα έγιναν στο πρόσφατο 1-1 των κίτρινων με τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά όσα αναφέρει η απόφαση: “ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ SUPER LEAGUΕ 1 ΕΛΛΑΔΑ Απόσπασμα Αρ. Απόφ. 119/1-5-2024 ΠΡΟΣ 1) ΠΑΕ ΑΡΗΣ 2) θ. ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ (Εκπρόσωπος ομάδας) Απαλλάσσει τους εγκαλουμένους από την 2η αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση. Δέχεται κατά τα λοιπά ότι η πρώτη εγκαλούμενη τέλεσε την 1η αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση.

EuroLeague: Έβγαλε… λάδι τους διαιτητές στο Βελιγράδι, βρήκε κομβικό λάθος στο ΣΕΦ . Μία ημέρα μετά από τους τρίτους αγώνες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στα playoffs της EuroLeague, μία ημέρα μετά από την ήττα των πράσινων από τη Μακάμπι στο Βελιγράδι και την ήττα των ερυθρόλευκων από τη Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, η EuroLeague Basketball με ανακοίνωσή της αποκάλυψε τα αποτελέσματα της έρευνας που έγινε για συγκεκριμένες αποφάσεις των διαιτητών.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Συνελήφθη ηγετικό μέλος της Θύρας 7. Στη σύλληψη ενός ακόμα ατόμου, που εμπλέκεται στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης και τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης. Ο 41χρονος συλληφθείς, γνωστός όσον αφορά τη δράση του στη Θύρα 7, φέρεται να είναι ένα από τα ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης και συνελήφθη σε σπίτι φίλου του στην Αγία Βαρβάρα, όπου κρυβόταν.

Πρόβλημα με Σάστρε στον ΠΑΟΚ. Το ρεπό των ασπρόμαυρων έλαβε τέλος, με τον ΠΑΟΚ να επιστρέφει στο γήπεδο τη Μεγάλη Τετάρτη (1/5) για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει του εξ αναβολής ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησε ο χρυσός σκόρερ του Δικεφάλου του Βορρά στην ανατροπή με την ΑΕΚ, Ζόαν Σάστρε, για το χτύπημα που δέχθηκε πριν δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Η επίσημη ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Η Ελένη Βουλγαράκη αποκαλύπτει το Celebrity Crush της στο ΟΠΑΠ Game Time. Αν η Ελένη Βουλγαράκη ήταν τραγουδίστρια ποια θα ήθελε να είναι; Με ποια celebrity είχε πάθει crush σε νεαρή ηλικία; Ποια εκπομπή δεν θα μπορούσε να παρουσιάσει με τίποτα; Πότε θα απέρριπτε ένα διήμερο με φίλες για να δει τον Παναθηναϊκό;

Conference League: Το στατιστικό-μπόνους στον Ολυμπιακό από την απουσία του «υπερφυσικού» Τίλεμανς. Άστον Βίλα  και Ολυμπιακός επιχειρούν απόψε (22:00) στο Μπέρμιγχαμ, στο «Villa Park», να διαμορφώσουν συνθήκες και δεδομένα, για να βρεθούν στις 29 Μαΐου στην «Opap Arena», στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου θα διεξαχθεί ο τελικός της διοργάνωσης. Χθες (1/5) ο Ουνάι Έμερι, νικητής πέντε ευρωπαϊκών τελικών ως προπονητής, (όλους στο Europa League), επιβεβαίωσε την απουσία του Γιούρι Τίλεμανς, ενός από τους πιο σημαντικούς παίκτες του.

Άστον Βίλα-Ολυμπιακός: Το πρώτο βήμα για το όνειρο ψάχνουν οι Πειραιώτες - Τα πλάνα του Μεντιλίμπαρ. Έτοιμος να γράψει ιστορία είναι ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν απόψε (22:00) στο Μπέρμιγχαμ την Άστον Βίλα στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα ημιτελικά του Conference League και θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης για τον μεγάλο τελικό. Σε αυτό το ιστορικό ματς, όπου θα βρεθούν περίπου 2.200 οπαδοί των Πειραιωτών, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιώργου Μασούρα και του Ανδρέα Ντόη, που είναι τιμωρημένοι. Ο Βάσκος τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον στόπερ Βασίλη Πρεκατέ που είχε θριαμβεύσει στην Κ19.

loader