ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Ολυμπιακός – Ναντ: Χαμένη ευκαιρία από τον Κωστούλα!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αυτή την ώρα τη Ναντ για τον ημιτελικό του UEFA Youth League και ο Μπάμπης Κωστούλας έχασε μια μεγάλη ευκαιρία.

Ο Θρύλος θα έχει στην Αγγλία έναν πρωταθλητή Ευρώπης! . Ο Θρύλος θα έχει στην Αγγλία έναν πρωταθλητή Ευρώπης, καθώς στην αποστολή του για την Άστον Βίλα συμπεριλήφθηκε ο Βασίλης Πρεκατές.

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα κανάλι: Εκεί θα δείτε το ματς! . Το παιχνίδι Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα έχει προγραμματιστεί για την Μεγάλη Πέμπτη στις 19:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 4HD.

Η επιθετική προσέγγιση και ο φύλακας Τζολάκης! . Ο Ολυμπιακός αναμένεται να αγωνιστεί με επιθετική προσέγγιση απέναντι στην Άστον Βίλα, έχοντας τον Κωνσταντή Τζολάκη ως φύλακα των μετόπισθεν.

Έτοιμος να γίνει πατέρας για πρώτη φορά ο Φραν Ναβάρο! . Ο Φραν Ναβάρο είναι πανέτοιμος να γίνει πατέρας για πρώτη φορά, καθώς η σύζυγός του, Ναταλί Αλφάρο, είναι έγκυος όπως ενημέρωσαν οι ίδιοι.

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός κανάλι: Εκεί θα δείτε το ματς! . Το παιχνίδι Άστον Βίλα - Ολυμπιακός έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη στις 22:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2 HD.

Μαρινάκης: Δίπλα στην ομάδα ο ηγέτης του Ολυμπιακού! . Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρίσκεται δίπλα στην ομάδα στην Αγγλία ενόψει του αγώνα της απέναντι στην Άστον Βίλα.

Ολυμπιακός: Από τον Πειραιά στο Μπέρμιγχαμ (vid) . Δείτε τα πλάνα της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά την αναχώρηση από τον Πειραιά και την άφιξη στο «Βίλα Παρκ» ενόψει του σπουδαίου ημιτελικού με την Άστον Βίλα.

Νίκη τίτλου στη Λαμία! . Η θρυλική Κ19 του Ολυμπιακού νίκησε εκτός έδρας τη Λαμία με 3-0 και βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Ολυμπιακός Κ19: Η Λαμία έκανε pasillο στους πρωταθλητές Ευρώπης (vid) . Οι παίκτες της Λαμίας χειροκρότησαν τους νικητές του Youth League. Τα «λιοντάρια» του Ολυμπιακού, που έγραψαν ιστορία για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τους πρωταθλητές Ευρώπης!

Ήδη «ερυθρόλευκο» το Μπέρμιγχαμ! (video) . O Θρύλος αντιμετωπίζει την Άστον Βίλα απόψε και οι ερυθρόλευκοι οπαδοί έχουν ήδη ξεκινήσει το πάρτι στην Αγγλία!

loader