ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Οι παίκτες του Ολυμπιακού σήκωσαν στα χέρια τον Μεντιλίμπαρ στα αποδυτήρια! (ΦΩΤΟ)

Ο Ολυμπιακός πήρε μια επική πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε στους "4" του Conference League με τον Τζολάκη να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής και ακολούθησαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια. Οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» άρχισαν να τραγουδάνε, να χορεύουν πάνω στα τραπέζια ,ενώ όταν μπήκε μέσα στα αποδυτήρια ο Μεντιλίμπαρ τον σήκωσαν στα χέρια.

Κίνδυνος «καμπάνας» για Αλμέιδα - Η πρώτη αντίδραση από τη ΔΕΑΒ. Σε ακρόαση από τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας κλήθηκε ο Ματίας Αλμέιδα και κινδυνεύει με τιμωρία. Ο λόγος είναι το επεισόδιο του προπονητή της ΑΕΚ, μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στον ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική των playoffs της Super League 1. Θυμίζουμε πως παίκτες των δύο ομάδων προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τον Αργεντινό προπονητή, που ήταν έξαλλος. Ο Τάισον από πλευράς ΠΑΟΚ ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που επιχείρησαν να τον ηρεμήσουν, όπως και αρκετοί παίκτες της ΑΕΚ, ακόμα και ο βοηθός του, Κάρλος Ρόα, όμως ο Αλμέιδα ήταν ασυγκράτητος.

Η 12άδα του Ολυμπιακού για το Game 3 με Μπαρτσελόνα - Νοκ άουτ ο Παπανικολάου. Μία σημαντική απουσία θα έχει ο Ολυμπιακός και στο τρίτο ματς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας κόντρα στη Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ (30/4, 21:30). Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε στο Game 3, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος. Έτσι, οι παίκτες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής για τον Ολυμπιακό στο ματς με τους Καταλανούς θα είναι οι: Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Αϊζάια Κάνααν, Σακίλ ΜακΚίσικ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ίγκνας Μπραζντέικις, Άλεκ Πίτερς, Λουκ Σίκμα, Φιλίπ Πετρούσεφ, Μόουζες Ράιτ, Νικόλα Μιλουτίνοφ, Μουστάφα Φαλ.

«Ο Μανωλάς αποχωρεί ως ελεύθερος από τη Σαλερνιτάνα» (ΦΩΤΟ). Η Σαλερνιτάνα είναι η πρώτη ομάδα της φετινής Serie A που υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου. O Κώστας Μανωλάς υπέγραψε στον σύλλογο του Σαλέρνο στις 9 Φεβρουαρίου, όμως δεν κατάφερε να βοηθήσει στην προσπάθεια της ομάδας να παραμείνει στην κατηγορία. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Νικολό Σιρά, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός δεν πρόκειται να συνεχίσει στη Σαλερνιτάνα την επόμενη σεζόν. Το συμβόλαιο του 32χρονου σέντερ μπακ ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και στη συνέχεια θα αποχωρήσει ως ελεύθερος.

«Μαύρα» μαντάτα για Μπακαμπού. Μια κακή σεζόν ολοκληρώνεται με άσχημο τρόπο για τον Σεντρίκ Μπακαμπού. Ο επιθετικός της Μπέτις, και πρώην του Ολυμπιακού, υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον μηριαίο μυ και αναμένεται να μείνει εκτός για περίπου τρεις μήνες, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο Κονγκολέζος φορ ξεκίνησε τη σεζόν στην Αλ Νασρ του Ντουμπάι, πολύ γρήγορα όμως γύρισε στην Ευρώπη για τη Γαλατασαράι, η οποία με τη σειρά της τον πούλησε στη Ρεάλ Μπέτις τον χειμώνα.

Τι ζητάει η ΚΑΕ Ολυμπιακός από τους φιλάθλους για τον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα . Να σπρώξει τον Ολυμπιακό προς το... 2-1 απέναντι στην Μπαρτσελόνα μόνο με τη φωνή του αποφεύγοντας συμπεριφορές που μπορεί να είναι επιζήμιες για την ομάδα καλεί η ΚΑΕ με ανακοίνωσή της εν όψει του αποψινού Game 3 στο ΣΕΦ. Οι «ερυθρόλευκοι» καθιστούν σαφές πως δεν θα επιτραπεί είσοδος σε εκείνους που στον έλεγχο της Αστυνομίας θα βρεθούν χωρίς ονομαστικό εισιτήριο ή με εισιτήριο σε άλλο όνομα από το δικό τους. Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Με «ντόπες» η άφιξη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα (21:30) τη Μπαρτσελόνα για το Game 3 της σειράς των πλέι οφ της EuroLeague, με τους ερυθρόλευκους να παίρνουν από νωρίς το μήνυμα στήριξης από τον κόσμο. Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο ΣΕΦ λίγο μετά τις 19:00, με τους φίλους των Πειραιωτών, παρότι από μακριά, λόγω των αυστηρών μέτρων ασφαλείας, να αποθεώνουν τον Γιώργο Μπαρτζώκα και την ομάδα του.

ΒΙΝΤΕΟ: Κουμεντάκης και Ιντάλγκο σε ρόλο…μαραγκών στο «Μελίνα Μερκούρη». Οι Ραφαήλ Κουμεντάκης και Σαλβαδόρ Ιντάλγκο ανέλαβαν την... ευθύνη για την τοποθέτηση των φετινών τίτλων της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού εντός του «Μελίνα Μερκούρη». Οι Πειραιώτες κατάφεραν να διατηρήσουν τα σκήπτρα στη Volley League ανδρών νικώντας τον Παναθηναϊκό με 3-2 στη σειρά των τελικών και παράλληλα να κατακτήσουν το Κύπελλο Ελλάδας. Αυτά ήταν το 32ο και το 26ο τρόπαιο αντίστοιχα στην ιστορία του «ερυθρόλευκου» τμήματος.

Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα: Πανό κατά της κυβέρνησης στο ΣΕΦ (ΦΩΤΟ). Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αυτή την ώρα στο ΣΕΦ τη Μπαρτσελόνα, στην πολύ κρίσιμη τρίτη αναμέτρηση των πλέι οφ της Ευρωλίγκας, με τη σειρά αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στο 1-1. Στα κάγκελα που βρίσκονται στις κερκίδες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, υπάρχει μεταξύ άλλων και ένα πανό που αναφέρεται κατά της κυβέρνησης. Πιο συγκεκριμένα, αφορά τόσο το σιδηροδρομικό δυστύχημα που συνέβη πέρυσι στα Τέμπη, αλλά και τις φασαρίες έξω από το κλειστό βόλεϊ του Ρέντη που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός αστυνομικού.

ΒΙΝΤΕΟ: Κουμεντάκης και Ιντάλγκο σε ρόλο…μαραγκών στο «Μελίνα Μερκούρη». Οι Ραφαήλ Κουμεντάκης και Σαλβαδόρ Ιντάλγκο ανέλαβαν την... ευθύνη για την τοποθέτηση των φετινών τίτλων της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού εντός του «Μελίνα Μερκούρη». Οι Πειραιώτες κατάφεραν να διατηρήσουν τα σκήπτρα στη Volley League ανδρών νικώντας τον Παναθηναϊκό με 3-2 στη σειρά των τελικών και παράλληλα να κατακτήσουν το Κύπελλο Ελλάδας. Αυτά ήταν το 32ο και το 26ο τρόπαιο αντίστοιχα στην ιστορία του «ερυθρόλευκου» τμήματος.

Live: Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα (2η περίοδος). Άρχισε το δεύτερο δεκάλεπτο. Τέλος πρώτης περιόδου: Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα 13-13. Έναρξη της αναμέτρησης, με τον Ολυμπιακό στην επίθεση. Με τους Φαλ, Σίκμα, Πίτερς, Κάναν και Γουόκαπ ξεκινά ο Ολυμπιακός. Μόλις έδειξε το cube και τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος φυσικά γνώρισε την αποθέωση. Ο Κώστας Παπανικολάου άκουσε ρυθμικά το όνομά του, καθώς κατευθυνόταν μαζί με τους «κομμένους» από τη δωδεκάδα δίπλα από τον πάγκο.

loader