ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Η ενδεκάδα, το ρίσκο του Μεντιλίμπαρ και ποιοι θα μπουν για… μάχη!

Το Thrylos24 είναι στη Τουρκία για τον αγώνα του Ολυμπιακού και μεταφέρει όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ για την ενδεκάδα του Μεντιλίμπαρ.

Ο Κίναν Έβανς για την τελευταία φάση στο ΣΕΦ . Κίναν Έβανς και Ολυμπιακός έχουν συνδεθεί με δημοσιεύματα ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και ο Αμερικανός σχολίασε την τελευταία φάση και το φάουλ του Πετρούσεφ στον Πάρκερ.

Ολυμπιακός: Οι «εκλεκτοί» του Μεντιλίμπαρ για την Άστον Βίλα . Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άστον Βίλα την Μ. Πέμπτη και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ γνωστοποίησε την αποστολή.

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Τα έξι δευτερόλεπτα της παράβασης του Σατοράνσκι στην 4η περίοδο! . Ο Ολυμπιακός γνώρισε σφαγιαστική διαιτησία με την Μπαρτσελόνα και η κάμερα της Nova χρονομέτρησε την επαναφορά του Σατοράνσκι και έδειξε... παράβαση πέντε δευτερολέπτων.

Οι σκέψεις του Μεντιλίμπαρ για την ενδεκάδα . Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο την Άστον Βίλα για τον πρώτο ημιτελικό του Conference. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα μεγαλώσει τις πιθανότητες της να βρίσκεται στον τελικό της ΟΠΑΠ Αρένα στις 29 Μαΐου.

Κοβάσεβιτς και Φέισα σε μια… θρυλική συνάντηση! . Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και ο Λιούμπομιρ Φέισα συναντήθηκαν σε εστιατόριο της Βουλιαγμένης, αναρτώντας μια φωτογραφία με ερυθρόλευκο παρελθόν.

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές του game 4 . Η Euroleague ανακοίνωσε τους διαιτητές του αυριανού game 4 του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Οι Ράντοβιτς, Πουκλ και Χορντόφ θα σφυρίξουν την αυριανή αναμέτρηση.

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Η τάπα της σεζόν από τον Μόουζες Ράιτ (vid) . Ο Μόουζες Ράιτ έκανε ένα αυτοκρατορικό μπλοκ στον Βέσελι και η λίγκα το χαρακτήρισε το καλύτερο της σεζόν.

Πάει για πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη η Κ19 του Θρύλου! . Η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού είναι πανέτοιμη να κατακτήσει το δεύτερο σερί πρωτάθλημά της μέσα στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Κώστας Σλούκας: Άποντος μετά το 2019 ο… ηγέτης! . Ο Κώστας Σλούκας έμεινε χωρίς πόντο ύστερα από πέντε χρόνια, όντας εκ των αρνητικών πρωταγωνιστών στην ήττα του Παναθηναϊκού από την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Ντιφαλά στο Μακάμπι – Παναθηναϊκός (pic) . O Μεντί Ντιφαλά, ο διαιτητής που «έσφαξε» τον Ολυμπιακό στο χθεσινό παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, πάει απεσταλμένος στο Βελιγράδι για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι.

loader