ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Δε βγαίνει από την ενδεκάδα ο Γιόβετιτς του Μεντιλίμπαρ!

Ο Στέφαν Γιόβετιτς τον οποίον απολαμβάνουμε από την άφιξη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και έπειτα δε γίνεται να βγει από την ενδεκάδα.

Αξιωματικό της Αστυνομίας έπιασε από τον λαιμό ο Αλμέιδα! (vid) . Σε αξιωματικό της Αστυνομίας επιτέθηκε ο Ματίας Αλμέιδα, μετά την ήττα (3-2) της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Σκάνδαλο αν δεν τιμωρηθεί με αποκλεισμό από τους πάγκους!

Ρίβερς για Αντετοκούμπο:«Μπορεί να παίξει, αλλά δεν θα το διακινδυνέψω» . Ο Ντοκ Ρίβερς σε δηλώσεις του ήταν ξεκάθαρος αναφορικά με την κατάσταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τονίζοντας πως δεν θα θέσει σε κίνδυνο τον «Greek Freak».

Εισιτήρια για Άστον Βίλα και τη Μεγάλη Τρίτη . Συνεχίζεται αύριο (30/4), Μ. Τρίτη, η διάθεση των εισιτηρίων για τον πρώτο ημιτελικό με την Άστον Βίλα, από τα εκδοτήρια της Θύρας 25 στο Καραϊσκάκη.

Γκριμάου: «Να ελέγξουμε τον ρυθμό, ο Ολυμπιακός σε τιμωρεί» . Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρότζερ Γκριμάου, μίλησε για το Game 3 κόντρα στον Ολυμπιακό και μεταξύ άλλων τόνισε πως η ομάδα του είναι υποχρεωμένη να κερδίσει ένα από τα δύο επόμενα ματς στο ΣΕΦ.

Premier League:Το επίτευγμα της Νότιγχαμ . Αν και έχει υποστεί σερί ήττες την εφετινή σεζόν η Νότιγχαμ Φόρεστ, πέτυχε ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Φοβάται τους… 2.000 οπαδούς της Μακάμπι Τελ Αβίβ . Νέα ανάρτηση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τους φίλους που θα έχει η Μακάμπι Τελ Αβίβ στο αποψινό Game 3 της σειράς.

Ολυμπιακός: «Επόμενη στάση Μπέρμιγχαμ» (vid) . Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την ιστορία το βράδυ της Μ. Πέμπτης και η ΠΑΕ μας βάζει στο... κλίμα με βίντεο για το Μπέρμιγχαμ.

Παπανικολάου: «Περήφανος και τυχερός για την καριέρα μου στον Ολυμπιακό» . Ο Κώστας Παπανικολάου παραχώρησε συνέντευξη στο κανάλι της Ευρωλίγκας και μίλησε για την καριέρα του στον Ολυμπιακό, τα δύο ευρωπαϊκά και τον περσινό τελικό στο Κάουνας.

Ένα παιδί 14 ετών έχει δει πολλά, εκτός από τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή! . Μια ακόμη χρονιά που ο όρος αποτυχία, θα συνοδέψει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα παραμείνει άτιτλος για 14η χρονιά, χωρίς πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός: Δεν πάει Μεξικό η Βίτολα . Η Κρίστιν Βίτολα έχασε τους τρεις τελικούς της Α1 Γυναικών αλλά πλέον και το Μεξικό.

loader