ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Οι παίκτες που αποθέωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για το «διπλό» στο Βελιγράδι

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε μετά το σπουδαίο «διπλό» του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι επί της Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της EuroLeague, στεκόμενος στην άμυνα των παικτών του, αλλά και στην ένταση που έδωσαν οι Γουόκαπ και Γουίλιαμς-Γκος. Οι δύο γκαρντ του Ολυμπιακού που ήταντραυματίες όλο αυτό το διάστημα, δεν έκαναν προπόνηση, αλλά κατάφεραν να πιέσουν ασταμάτητα στην 4η περίοδο για να οδηγήσουν την ομάδα τους στην ανατροπή. Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

Η απόφαση του Μεντιλίμπαρ για το μέλλον του Γιόβετιτς - Θετική εξέλιξη για Κάρμο - Τι θα γίνει με Αλεξανδρόπουλο. Στον Ολυμπιακό φαίνεται πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Στέφαν Γιόβετιτς. Ο Μαυροβούνιος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν, ωστόσο υπάρχει αμοιβαία επιθυμία για τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει καταφέρει να αναγεννήσει τον 34χρονο άσο καθιερώνοντάς τον σε μια θέση επιτελικού μέσου ή δεύτερου επιθετικού, όπου τον υπολογίζει και για τη νέα σεζόν.

«Έβγαζαν λεφτά οι ηγέτες της Θύρας 7 - Στο ΣΕΦ πουλάνε λαχνούς, αυτοί ελέγχουν την είσοδο». Νέες αποκαλύψεις για τη δράση των ηγετικών στελεχών της Θύρας 7 έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά, πέρα από το Καραϊσκάκη, εμπλέκουν και την ΚΑΕ Ολυμπιακός που εμφανίζεται να είχε δώσει τις θύρες ελέγχου στους ανθρώπους που κατηγορούνται ως επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης. Στην κατάθεσή τους οι προστατευόμενοι μάρτυρες δείχνουν την αγαστή συνεργασία όχι μόνο με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και την ΚΑΕ. Το πώς συμβαίνει αυτό και τα οφέλη εξηγούνται εν πολλοίς στις καταθέσεις του μάρτυρα, όπως αναφέρονται στο διαβιβαστικό της αστυνομίας: 

Live: Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός (1η περίοδος). Άρχισε ο αγώνας  Οι αρχικές πεντάδες Ρούμπιο, Λαπροβίτολα, Κάλινιτς, Πάρκερ, Βέσελι οι πρώτοι πέντε για τη Μπαρτσελόνα. Γουόκαπ, Κάναν, Πίτερς, Σίκμα, Φαλ οι πρώτοι πέντε για τον Ολυμπιακό. Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός. Game 2 της προημιτελικής σειράς της EuroLeague, με τους Πειραιώτες στο 1-0.

Σαββατοκύριακο με μεγάλα παιχνίδια, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα. Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από ποτέ στα καταστήματα ΟΠΑΠ   Τα ντέρμπι συνεχίζονται στη Super League. Την Κυριακή διεξάγεται η 8η αγωνιστική των playoffs και το μεγάλο παιχνίδι γίνεται στο γήπεδο της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Στα άλλα δύο παιχνίδια, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία και ο Παναθηναϊκός τον Άρη.

Α1 Μπάσκετ Γυναικών: Αλλαγή ώρας στον τελικό τίτλου Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Μιάμιση ώρα νωρίτερα από ό,τι είχε αρχικά προγραμματιστεί θα διεξαχθεί την Κυριακή (28/4) ο πέμπτος και τελευταίο τελικός της Α1 Μπάσκετ Γυναικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Η αναμέτρηση, που θα γίνει στην Αίθουσα 5 του ΣΕΦ, θα αρχίσει στις 13:30 και όχι στις 15:00, προκειμένου να μην είναι κοντά και στον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ Ολυμπιακού και Λαμίας (28/4, 17:00).

Μπαμπάς θα γίνει ο Βέζο - Η όμορφη ΦΩΤΟ με την έγκυο σύντροφό του. Διαφορετικά γενέθλια γιόρτασε χθες (25/04) ο Ρούμπεν Βέζο. Κι αυτό, διότι ο 25χρονος στόπερ του Ολυμπιακού πόζαρε δίπλα στην αγαπημένη του, Φλάβια Ζαρντίμ, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο τους μωράκι. Το ζευγάρι είναι έξι χρόνια μαζί και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, περιμένοντας τον καρπό του έρωτά του. «Χρόνια πολλά μπαμπά, σε αγαπάμε», έγραψε η σύντροφος του Βέζο, αποκαλύπτοντας έτσι και την εγκυμοσύνη της.

Στον εισαγγελέα οι πρώτοι κατηγορούμενοι χούλιγκαν για την υπόθεση Λυγγερίδη. Ενώπιον της Ανακρίτριας οδηγήθηκαν οι 10 πρώτοι από τους συνολικά 67 συλληφθέντες χούλιγκαν, οι οποίοι κατηγορούνται για τα επεισόδια στου Ρέντη, στα οποία δολοφονήθηκε ο αστυνομικός Γιώργος Λυγγερίδης, και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Σε βάρος τους ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για σωρεία κακουργημάτων και όλοι τους ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία από τον Ανακριτή, προκειμένου να απολογηθούν σήμερα για τις υποθέσεις ναρκωτικών στις οποίες εμπλέκονται. Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να ολοκληρωθούν οι απολογίες και των υπολοίπων.

Εκλεκτός καλεσμένος στην Τούμπα. Έναν εκλεκτό καλεσμένο θα έχει ο ΠΑΟΚ την Κυριακή (28/04) στην Τούμπα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αφού το παρών θα δώσει ο πρώην αριστερός μπακ της ομάδας Λίνο. Ο Βραζιλιάνος στις 16 Απριλίου είχε σχολιάσει κάτω από μια ανάρτηση του Δικεφάλου του Βορρά, λέγοντας πως θα βρεθεί στην Τούμπα για τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις. «Θα είμαι στην Τούμπα κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό»... Το παιχνίδι κόντρα στους «ερυθρόλευκους» είναι στις 12 Μαΐου, πράγμα που σημαίνει ότι θα κάτσει αρκετές μέρες στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη.

EuroLeague: Αποφασισμένος για το δεύτερο break στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός έχει μία αποστολή απόψε (22:00). Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν στο Game 2 των playoffs της EuroLeague στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» τη Μπαρτσελόνα, ψάχνοντας για ένα ακόμα μπρέικ στη Βαρκελώνη. Οι Πειραιώτες προηγούνται με 1-0 νίκες χάρη στη νίκη τους στο Game 1 και θα ήθελαν πάρα πολύ να διπλασιάσουν τα θετικά αποτελέσματα για να γίνουν το ξεκάθαρο αφεντικό της σειράς, την ίδια στιγμή που η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση.

Live: Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός (4η περίοδος).   Έναρξη της τέταρτης περιόδου.   Τέλος στην τρίτη περίοδο, με τον Ολυμπιακό να είναι πίσω με 60-57 κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Έναρξη του δεύτερου μέρους, με την Μπαρτσελόνα στην επίθεση. Τέλος στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να είναι πίσω με 43-37 κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Άρχισε η δεύτερη περίοδος.  Τέλος στην πρώτη περίοδο, με τον Ολυμπιακό να είναι πίσω με 27-14 κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Άρχισε ο αγώνας  Οι αρχικές πεντάδες

loader