ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Basket League: Αναβολή στο Παναθηναϊκός-Προμηθέας - Ποιος ο λόγος

"Κόκκινο" από ην Ελληνική Αστυνομία για το προσεχές παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Προμηθέα για τη Basket League, το οποίο επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή (31/3) στις 21:00. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσε ότι δεν δύναται να διαφυλάξει την τάξη στην προσέλευση και την αποχώρηση των φιλάθλων, καθώς το βράδυ της ίδιας μέρας (31/3, 20:30) είναι προγραμματισμένο και το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού για τα πλέι οφ της Super League 1.  Ως εκ τούτου, ο ΕΣΑΚΕ προχώρησε στην αναβολή του αγώνα στο ΟΑΚΑ. 

Χάνει Μαρτίνες, Τίλεμανς ενόψει Ολυμπιακού η Άστον Βίλα. Δύο βασικότατα στελέχη της ενόψει των αναμετρήσεων με τον Ολυμπιακό, έχασε αποψε η Άστον Βίλα στην ισοπαλία (2-2) με την Τσέλσι στο «Βίλα Παρκ». Ο Μαρτίνες (δικέφαλος) και ο Τιλεμανς (προσαγωγοί) υπέστησαν μυϊκούς τραυματισμούς και πιθανότατα χάνουν και τα δύο ματς με τον Ολυμπιακό στους ημιτελικούς του Conference League (2 και 9 Μαϊου).

Η Τσέλσι έκοψε τη... φόρα της Άστον Βίλα πριν από τον Ολυμπιακό. Πρώτο μέρος - όνειρο, δεύτερο... εφιάλτης! Η εξαιρετική Άστον Βίλα των πρώτων 45 λεπτών δεν εμφανίστηκε στο δεύτερο απέναντι στην Τσέλσι, η οποία επέστρεψε από το 2-0 και φλέρταρε με το τρίποντο! Με το VAR ωστόσο να ακυρώνει το buzzer-beater των Μπλε στο 90+6΄οι δυο ομάδες μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο που τους έδωσε τον βαθμό (2-2).

«Γκάζια» από Μεντιλίμπαρ στους παίκτες του Ολυμπιακού - Ροτέισον με Λαμία. Έντονες παρατηρήσεις έκανε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στους παίκτες του Ολυμπιακού για τα πολλά λάθη που έκαναν στο ματς με τον Άρη, ανεβάζοντας την ένταση. Ο Βάσκος τεχνικός τους επισήμανε ότι δεν περίμενε τέτοια έλλειψη συγκέντρωσης, ενώ έδωσε το σύνθημα για νίκες έως το τέλος σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ρεπόρτερ του EuroLeague TV: «Ο Μπαρτζώκας φώναζε στους διαιτητές στα αποδυτήρια» (ΦΩΤΟ). Ο ρεπόρτερ του EuroLeague TV σχολίασε την ισοφάριση της Μπαρτσελόνα στη σειρά με τον Ολυμπιακό, στάθηκε στη μεγάλη εμφάνιση του Τζαμπάρι Πάρκερ, ενώ αποκάλυψε και μια ένταση μετά το Game 2 της σειράς. Για την ακρίβεια, στο «τιτίβισμά» του ο Πέρε Φλόρες κάνει λόγο για φωνές του Γιώργου Μπαρτζώκα έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών, μετά την ήττα της ομάδας του.

Ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στο EHF European Cup του χάντμπολ!.  Ο Ολυμπιακός πήρε μια ιστορική πρόκριση, αφού νίκησε με 39-32 την Φερεντσβάρος στην Ηλιούπολη και προκρίθηκε στον τελικό του EHF European Cup για πρώτη φορά στην ιστορία του. Οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλεύτηκαν την ισοπαλία του πρώτου αγώνα (28-28) με τους Ούγγρους στη Βουδαπέστη, για να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης. 

Μπαρτζώκας: «Άξιζε τη νίκη η Μπαρτσελόνα - Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στο ΣΕΦ». Στα λάθη της ομάδας του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Μπαρτσελόνα στο Game 2 των playoffs της Euroleague, με τον Έλληνα προπονητή να συγχαίρει τους Καταλανούς και να κάνει την εκτίμηση πως ο Κώστας Παπανικολάου θα είναι διαθέσιμος στα δύο ματς στο ΣΕΦ. Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Έχασε, αλλά η πρόκριση περνά από το ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός πάλεψε για τη δεύτερη νίκη στην έδρα της Μπαρτσελόνα, όμως στα τελευταία λεπτά «λύγισε» και ηττήθηκε με 77-69. Η σειρά είναι πλέον στο 1-1 και τη Μεγάλη Τρίτη (30/4, 21:30) οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο ΣΕΦ.

Γιοκουμπάιτις: «Τρελή ομάδα ο Ολυμπιακός». Ο Ρόκας Γιουκουμπάιτις ανέλυσε τους λόγους της νίκης της Μπαρτσελόνα επί του Ολυμπιακού στο Game 2 των playoffs της EuroLeague, ενώ χαρακτήρισε τους ερυθρόλευκους «τρελή ομάδα». Aναλυτικά οι δηλώσεις του: «Στην άμυνα ήμασταν καλοί και στα δύο παιχνίδια, αλλά στο πρώτο κάναμε χαζά λάθη και δεν κυκλοφορήσαμε τη μπάλα. Πήραμε το μάθημά μας από το πρώτο ματς και παίξαμε καλύτερα.

Το πανόραμα των πλέι οφ: Λύγισαν στο τέλος Ολυμπιακός και Φενέρ, αλλά κρατούν το πλεονέκτημα. Ο Ολυμπιακός πάλεψε κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ήταν κοντά στο 2-0, όμως τελικά οι Καταλανοί κατάφεραν να κερδίσουν και να ισοφαρίσουν τη σειρά των πλέι οφ της Euroleague. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της βραδιάς η Μονακό έκανε την ανατροπή από το -9 κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, ισοφαρίζοντας τη σειρά και θα πάει στην Τουρκία για να προσπαθήσει να ανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας. Πλέον οι τρεις από τις τέσσερις σειρές βρίσκονται στο 1-1 με ισάριθμα μπρέικ, ενώ η μόνη ομάδα που έχει διαφυλάξει την έδρα της είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, που προηγείται της Μπασκόνια με 2-0 νίκες.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ελεύθερος ο αδελφός του βασικού κατηγορούμενου. Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο 16χρονος αδελφός του βασικού κατηγορούμενου για τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της υποχρεωτικής εμφάνισης σε ΑΤ και της απαγόρευσης παρακολούθησης αγώνων. Ακόμα ένας κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του. Οι απολογίες συνεχίζονται.

loader