ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

ABA Liga: Πρωταθλητής ο Ερυθρός Αστέρας με «σκούπα» επί της Παρτιζάν!

Ο Ερυθρός Αστέρας του Γιάννη Σφαιρόπουλου νίκησε με 82-76 εκτός έδρας την Παρτίζαν, έκανε το 3-0 στην σειρά των τελικών και κατέκτησε την 7η Αδριατική λίγκα της ιστορίας του!

Υπ’ ατμόν οκτώ Έλληνες διαιτητές! . Εκτός πινάκων διαιτησίας είναι πολύ πιθανό να βρεθούν οκτώ Έλληνες διαιτητές, καθώς αναμένονται ριζικές αλλαγές στην αξιολόγηση και οι συνολικές τους επιδόσεις την τελευταία διετία είναι... κάτω του μετρίου.

Τρελάθηκε ο εκφωνητής του TNT: «Η ιστορία γράφεται στην Αθήνα!» . Η σπουδαιότητα του ιστορικού επιτεύγματος του Ολυμπιακού αποδεικνύεται περίτρανα από τις αντιδράσεις και τους διθυράμβους των ξένων δικτύων-κολοσσών!

Ρίο Άβε: Θέλει να κρατήσει τον Βρουσάι αντί του Κοστίνια! . Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προέρχονται από την εφημερίδα A Bola, η Ρίο Άβε θέλει να κρατήσει τον Βρουσάι αντί του Κοστίνια.

Τέλος η Σταματοπούλου, «σειρήνες» για Πλευρίτου! . Μετά την αποχώρηση της Ιωάννας Σταματοπούλου, ενδέχεται ο Ολυμπιακός να αποχαιρετήσει και άλλη μια παίκτριά του, την Ελευθερία Πλευρίτου.

Σκληρή κριτική των Αργεντινών: «Γελοίο το ποσό που πήρε η Ουρακάν για Έσε» . Στην Αργεντινή ακόμα δεν το έχουν χωνέψει πως έχασε η Ουρακάν τον Σαντιάγκο Έσε από τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Έτσι θα καλύψει το κενό στη ρακέτα! . Ο Ολυμπιακός θα αναγκαστεί να παλέψει για το πρωτάθλημα χωρίς τον Φαλ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέρει τι πρέπει να κάνει για να καλύψει το κενό στους ψηλούς.

Ροντινέι: «Είμαι Ολυμπιακός, σας αγαπώ» . Με ένα μήνυμα γραμμένο στα ελληνικά, ο Ροντινέι συγκλόνισε με όσα έγραψε για τον 1,5 χρόνο που βρίσκεται στον Ολυμπιακό!

Ρομπέρτο: «Ο Πειραιάς είναι το σπίτι μου» . Λογικά καρδιάς από τον πρώην ερυθρόλευκο τερματοφύλακα, Ρομπέρτο για τον Ολυμπιακό.

«Σειρήνες» από Ιταλία για τον Ελ Κααμπί! . Στην Ιταλία αναφέρουν έντονα ότι τρεις ομάδες από τη Serie A έχουν βάλει στο... μάτι τον πρώτο σκόρερ του Ολυμπιακού, Αγιούμπ Ελ Κααμπί!

Συμφωνία Μπράουν – Κινγκς και τα δεδομένα με Βεζένκοφ . Μάικ Μπράουν και Σακραμέντο Κινγκς έφτασαν σε συμφωνία για νέο πολυετές συμβόλαιο

loader