ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Μεντιλίμπαρ: « Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι-Ευχαριστώ τη Σεβίλλη που με απέλυσε και είμαι εδώ»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα. Ο Βάσκος προπονητής αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση τονίζοντας πως πρέπει όλοι οι παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι, ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε και την Σεβίλλη που τον απομάκρυνε αλλιώς όπως είπε δεν θα βρισκόταν τώρα στους Πειραιώτες. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: Για το αν είναι αυτό το πιο μεγάλο ματς της χρονιάς: «Ελπίζω όχι. Ελπίζω να υπάρχει ακόμα ένα».

Ο κύβος ερρίφθη για Όρτα στον Ολυμπιακό! Μένει ή φεύγει;. Από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει το παραμικρό για την επόμενη μέρα της ομάδας και τα σχέδια της επόμενης σεζόν, αφού το μυαλό όλων στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της χρονιάς. Οι Πειραιώτες θέλουν να κάνουν το δύο στα δύο με Παναθηναϊκό και Φιορεντίνα, για να κλείσει ιδανικά η χρονιά με την κατάληψη της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα και φυσικά την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου της ομάδας, του Conference League.

Αυτή είναι η αποστολή του Ολυμπιακού για Λεωφόρο (ΦΩΤΟ) . Ο Ολυμπιακός με προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, που θα είναι και ο τελευταίος του φετινού πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, θέλουν νίκη ή ισοπαλία, για να εξασφαλίσουν την τρίτη θέση και να μην μπει σε ρίσκο το εισιτήριο της Ευρώπης. Ο Βάσκος τεχνικός, άφησε εκτός πλάνων του, τον νεαρό Αποστολόπουλο, αλλά και τον Ορτέγκα. Ο Αργεντίνος θα προλάβει τον τελικό του Conference League και του γίνεται και ειδική διαχείριση.

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: «Πουλήθηκε το 70% των δικαιωμάτων του στον Ολυμπιακό». Μόνο η ανακοίνωση του Ολυμπιακού μένει για να γίνει και τυπικά παίκτης του ο Κοστίνια. Η Ρίο Άβε έκανε γνωστό στη Γενική της Συνέλευση πως παραχώρησε το 70% των δικαιωμάτων του 24χρονου δεξιού μπακ στους Πειραιώτες. Η μεταγραφή είναι ουσιαστικά κλεισμένη από τον Δεκέμβριο και φημολογείται πως κόστισε 2,5 εκατ. ευρώ. Το deal ευνοήθηκε και από την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του πορτογαλικού συλλόγου από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

ΒΙΝΤΕΟ - Πέτρος Κόκκαλης: «Καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ». Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε την Παρασκευή (17/5) ο Πέτρος Κόκκαλης, καθώς πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του προεκλογικού κέντρου του "ΚΟΣΜΟΣ".  Ο Πέτρος Κόκκαλης ανέβασε βίντεο στο Instagram και ευχήθηκε καλή επιτυχία τόσο στον ΠΑΟΚ στο Χαριλάου, εκφράζοντας την επιθυμία του να πάρει το πρωτάθλημα, όσο και στον Ολυμπιακό ενόψει του τελικού του Conference: «Καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ την Κυριακή. Και ακόμα καλύτερη επιτυχία στον Ολυμπιακό την άλλη Τετάρτη».

«Καυτές» ατάκες Φρόιντφελντ για ελληνική διαιτησία, VAR και τη διακοπή στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Ο Πίτερ Φρόιντφελντ μίλησε στη σουηδική εφημερίδα "Αftonbladet" και κύριο αντικείμενο της συνέντευξής του ήταν το VAR και πώς αυτό λειτουργεί στην Ελλάδα. Ο Σουηδός πρώην διαιτητής ανέφερε ότι το VAR λειτουργεί εξαιρετικά, καθώς έχει προσφέρει σημαντικές βοήθειες και διορθώσεις στους διαιτητές κι έχει μειώσει την καχυποψία. Παράλληλα, μίλησε και για τον πρώτο του καιρό στην Ελλάδα και θυμήθηκε ότι στην πρώτη του εβδομάδα συνέβη η διακοπή του ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, λόγω του τραυματισμού του Χουάνκαρ.

Live: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-0 .   Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο.  Τέλος ημιχρόνου.  ΓΚΟΛ ο Παναθηναϊκός. Ο Μπακασέτας νικά τον Τζολάκη από την άσπρη βούλα, στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας για το 1-0. Πέναλτι για τον Παναθηναϊκό στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου για το μαρκάρισμα του Ρίτσαρντς στον Μαντσίνι. 45': Ο Ποντένσε κινήθηκε υπέροχα παράλληλα στην περιοχή του Παναθηναϊκού από τα δεξιά προς τα αριστερά, αλλά του εντυπωσιακό του σουτ εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο Λοντίγκιν.

Τελικός Conference League: Οι σκέψεις της ΕΛ.ΑΣ. για τη μεταφορά των οπαδών της Φιορεντίνα στην «Opap Arena». Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ. ενόψει του τελικού του Conference League στις 29 Μαΐου στην «Opap Arena» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια. Η πολιτική και φυσική ηγεσία της Αστυνομίας εργάζεται συστηματικά για την αποφυγή και την αποτροπή επεισοδίων. Ωστόσο, υπάρχουν και οι αρχικές σκέψεις για το πώς θα μεταφερθούν τόσο οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο γήπεδο, όσο και της Φιορεντίνα.

Με Βέρμπιτς, Σένκεφελντ, Τζούρισιτς αλλά χωρίς Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός (ΦΩΤΟ). Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το Σάββατο τη σύντομη προετοιμασία του για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ο Χρήστος Κόντης με δύο μόλις προπονήσεις, ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων, με τον Φώτη Ιωαννίδη να μην συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές του. Αναμφίβολα, στις επιλογές του υπηρεσιακού τεχνικού του Τριφυλλιού, ξεχωρίζουν ο Μπαρτ Σένκεφελντ και ο Φίλιπ Τζούρισιτς.

Ένταση Καραπαπά με οπαδούς του Παναθηναϊκού. Μία ένταση δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Κώστα Καραπαπά και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο. Πιο συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς είχε φραστικό επεισόδιο με οπαδό του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο. Ένας οπαδός πάνω από τη φυσούνα εξαπέλυσε ύβρεις στον Καραπαπά, ωστόσο, δεν δόθηκε έκταση.

Ισοπαλία μετά από ματσάρα και κερδισμένο... τον Ολυμπιακό. Ιδανικός αυτόχειρας ήταν ο Παναθηναϊκός απόψε στη Λεωφόρο, καθώς δεν κατάφερε να διαχειριστεί σωστά το προβάδισμα δύο τερμάτων που είχε μέχρι το 73’, παραχωρώντας ισοπαλία με σκορ 2-2 στον Ολυμπιακό ο οποίος με το αποτέλεσμα αυτό κατέκτησε την τρίτη θέση.  Πλέον το τριφύλλι για να βγει στην Ευρώπη θα πρέπει να κατακτήσει το Κύπελλο στον τελικό με τον Αρη. Στο ξεκίνημα του ντέρμπι κατέστη σαφές ότι ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις, με τον Χρήστο Κόντη να επαναφέρει το αγωνιστικό πλάνο που υπήρχε επί των ημερών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. 

loader