ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Δε ξεχνιούνται τα γκολ των Ποντένσε και Γιόβετιτς!

Τα γκολ των Ντανιέλ Ποντένσε και Στέφαν Γιόβετιτς έδωσαν στον Ολυμπιακό το ευρωπαϊκό εισιτήριο που έψαχνε απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ρίο Άβε: Θέλει να κρατήσει τον Βρουσάι αντί του Κοστίνια! . Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προέρχονται από την εφημερίδα A Bola, η Ρίο Άβε θέλει να κρατήσει τον Βρουσάι αντί του Κοστίνια.

Ο Γιαννακόπουλος προκαλεί ξανά πριν τους τελικούς! . Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ξεκίνησε τα επικοινωνιακά παιχνίδια λίγες ημέρες πριν την έναρξη των τελικών της Basket League.

Παναθηναϊκό επίτευγμα: Πανηγυρίζουν 53 χρόνια μετά την ήττα σε… πληρωμένη πορεία! . Το μήνυμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη συμπλήρωση 53 χρόνων από την ήττα στον τελικό και την... πληρωμένη πορεία όπως είχε παραδεχθεί η Δέσποινα Παπαδοπούλου.

Στη Βουλιαγμένη η Ξενάκη, προς ΗΠΑ η Ελευθεριάδου! . Στη Βουλιαγμένη θα συνεχίσει τη καριέρα της η Έλενα Ξενάκη, ενώ η Νικόλ Ελευθεριάδου θα πάει στις ΗΠΑ για να είναι κοντά στον Σάσα Βεζένκοφ.

Η φοβερή άνοδος του Ολυμπιακού στο ranking της UEFA! . Η συνολική πορεία του Ολυμπιακού στο Europa League, στο Conference League, καθώς και η κατάκτηση του τροπαίου, χάρισαν στον Θρύλο σημαντική άνοδο στην κατάταξη της UEFA!

Ντοντό: «Με ενοχλεί η απώλεια του Conference» . Συγγνώμη από τον κόσμο της Φιορεντίνα, για την απώλεια του Europa Conference League, ζήτησε ο Ντοντό, ενώ τόνισε πως τον πείραξε περισσότερο επειδή οι «βιόλα» το άξιζαν.

Αμπιντάλ: «Ο Ολυμπιακός άξιζε ένα ευρωπαϊκό, ο Μαρινάκης έχει μεγάλες φιλοδοξίες για τον σύλλογο» . Ο Ερίκ Αμπιντάλ σχολίασε την κατάκτηση του Conference League και τόνισε ότι η δουλειά του Ολυμπιακού τα προηγούμενα χρόνια ήταν άξια ενός ευρωπαϊκού τροπαίου.

Τραυματίστηκε και έχασε τα πανηγύρια ο Παπαδούδης! . Ο Θανάσης Παπαδούδης απουσίαζε από τους πανηγυρισμούς του Ολυμπιακού στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά μετά την κατάκτηση του Conference League.

Χουντέμπλει 1971: Τα ντοκουμέντα της ντροπής! (photos & videos) . Η χουντική πορεία-λάβαρο όλων των Παναθηναϊκών, την οποία... τελείωσε για πάντα ο Θρύλος με την μυθική κατάκτηση του Europa Conference League!

Το πρόγραμμα των τελικών της Basket League . Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα κοντραριστούν για τον τίτλο του πρωταθλητή στην Basket League. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των τελικών!

loader