ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Τραυματίστηκε ο Ρότζερς της Βίλα, αμφίβολος με Ολυμπιακό!

Ο Μόργκαν Ρότζερς υπέστη μυϊκό τραυματισμό στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης Άστον Βίλα-Μπράιτον κι έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Φιορεντίνα – Νάπολι 2-2: Ματσάρα χωρίς νικητή (videos) . Φιορεντίνα και Νάπολι αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 σε ένα ωραίο ματς στο «Αρτέμιο Φράνκι», με την αντίπαλο του Ολυμπιακού να ανατρέπει το εις βάρος της 0-1 πριν δεχθεί την τελική ισοφάριση.

Στη Θεσσαλονίκη ο Μελισσανίδης – Συνθήματα από οπαδούς του ΠΑΟΚ έξω από το ξενοδοχείο του . Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να περνούν έξω από το ξενοδοχείο, φωνάζοντας συνθήματα κατά του...

Προκαλούν οι οπαδοί της Φιορεντίνα . Το πανό που σήκωσαν οι οπαδοί της Φιορεντίνα για τον Ολυμπιακό και τον τελικό του Conference League.

Έτοιμος για Ολυμπιακό ο Κοστίνια! . Ο Κοστίνια αποτελεί έναν από τους κορυφαίους δεξιούς μπακ του πορτογαλικού πρωταθλήματος και είναι έτοιμος να έρθει στον Ολυμπιακό!

Ολυμπιακός: Το πλάνο για τον αντί-Τσικίνιο στη Λεωφόρο . Τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του Τσικίνιο, ο οποίος συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες, ψάχνει ο Μεντιλίμπαρ για το αυριανό ντέρμπι του Ολυμπιακού στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Τερατσιάνο: «Δεν υπάρχει φαβορί ανάμεσα σε εμάς και τον Ολυμπιακό» . Ο τερματοφύλακας της Φιορεντίνα, Πιέτρο Τερατσιάνο, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Νάπολι, στάθηκε στον τελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό.

Πέτυχε στη δοκιμασία της Ευρωλίγκας ο Παπανικολάου! . Ο Κώστας Παπανικολάου τα πήγε περίφημα στη δοκιμασία της Ευρωλίγκας, καθώς θυμήθηκε τους 17 τελευταίους πρωταθλητές της διοργάνωσης.

Μητσοτάκης: «Μόνο έτσι θα πάω στον τελικό της Ευρωλίγκας» . Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε πως θα παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό της Euroleague αν σε αυτόν δώσουν το «παρών» Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

«Ο Ολυμπιακός έχει ήδη εξασφαλίσει τον Κίναν Έβανς»! . Οι φήμες από το εξωτερικό σχετικά με τον Κίναν Έβανς και τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο συνεχίζονται, με τους Ισπανούς να μιλάνε για συμφωνία.

Ολυμπιακός: Φιλικό στη μνήμη του Σάββα Θεοδωρίδη οι Βετεράνοι . Τον 695ο παιχνίδι τους θα δώσουν οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού με αντίπαλο τους Βετεράνους της Μυκόνου, προς τιμήν του Σάββα Θεοδωρίδη.

loader