ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Ο Έντι Τζόνσον αντέδρασε σε σχόλιο του Γιαννακόπουλου για τον Κέντρικ Ναν: «Ξεχνά τι τους έκανα…» (ΦΩΤΟ)

Η ατάκα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου πως «… μόνο ο Ντόμινικ Γουίλκινς ήταν ανώτερος του Κέντρικ Ναν από τους ξένους που έπαιξαν ποτέ στην Ελλάδα» φαίνεται πως δεν άρεσε στον Έντι Τζόνσον. Ο Αμερικανός άλλοτε σούτινγκ γκαρντ του Ολυμπιακού έσπευσε να απαντήσει σε ένα σχετικό δημοσίευμα. «Ξεχνά τι έκανα στην ομάδα του για μια ολόκληρη σεζόν», ανέφερε και στη συνέχεια απαντώντας σε κάποια σχόλια φιλάθλων έγραψε: «Δεν μου αρέσει το πράσινο. Είναι σοφτ χρώμα, το κόκκινο είναι το καλύτερο».

ΒΙΝΤΕΟ - Ισόπαλη η Φιορεντίνα υπό το βλέμμα του Συλαϊδόπουλου. Υπό το βλέμμα του βοηθού του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, Σωτήρη Συλαϊδόπουλου ο οποίος έδωσε το «παρών» στις εξέδρες του «Artemio Franchi», η Φιορεντίνα -αντίπαλος του Ολυμπιακού το βράδυ της 29ης Μαΐου στον τελικό του Europa Conference League- αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Νάπολι στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 37ης αγωνιστικής στη Serie A.

Ισόπαλη η Φιορεντίνα υπό το βλέμμα του Συλαϊδόπουλου. Υπό το βλέμμα του βοηθού του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, Σωτήρη Συλαϊδόπουλου ο οποίος έδωσε το «παρών» στις εξέδρες του «Artemio Franchi», η Φιορεντίνα -αντίπαλος του Ολυμπιακού το βράδυ της 29ης Μαΐου στον τελικό του Europa Conference League- αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Νάπολι στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 37ης αγωνιστικής στη Serie A.

Εξελίξεις με Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό... . Δεδομένη είναι στον Ολυμπιακό η επιθυμία ώστε να δέσουν τον Ελ Κααμπί στο Λιμάνι. Οι δύο πλευρές έχουν συμβόλαιο για 1+1 χρόνια με τον παίκτη να έχει το δικαίωμα να σπάσει τη συνεργασία εφόσον έρθει το ποσό που έχει συμφωνηθεί στα ταμεία του συλλόγου. Οι διοικούντες την ΠΑΕ θέλουν να τρέξουν την υπόθεση και να κλείσουν θετικά το θέμα, διατηρώντας στο ρόστερ τους τον πρώτο τους σκόρερ που σε 48 ματς φέτος έχει 32 γκολ! Ετσι, αναμένεται στην Ελλάδα ο μάνατζερ του τις επόμενες μέρες για να υπάρξουν εξελίξεις.

Ποιος θα αντικαταστήσει τον Τσικίνιο στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της Λεωφόρου... . Μόλις στο τέταρτο παιχνίδι, από τότε που ήρθε στον Ολυμπιακό, θα απουσιάσει ο Τσικίνιο. Ο Πορτογάλος χαφ, ο οποίος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της «ερυθρόλευκης» μεσαίας γραμμής, συμπλήρωσε κάρτες στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και έτσι δεν υπολογίζεται για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Conference League: «Αστακός» η OPAP Arena για τον τελικό – Το σχέδιο δράσης της ΕΛ.ΑΣ.. Όλοι οι αρμόδιοι φορείς (κυβέρνηση, Ελληνική Αστυνομία, UEFA, Ολυμπιακός και Φιορεντίνα) κινούνται σε… ρυθμούς τελικού, με τον μεγάλο τελικό του Europa Conference League να είναι προγραμματισμένος για την 29η Μαΐου (22:00).

Ο τερματοφύλακας της Φιορεντίνα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Δεν υπάρχει φαβορί - Οι τελικοί είναι δύσκολοι». Μετά το παιχνίδι κόντρα στη Νάπολι μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου στην Ιταλία ο Πιέτρο Τερατσιάνο για τη Φιορεντίνα που αναφέρθηκε στον τελικού του Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό, αναγνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει φαβορί για την αναμέτρηση. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

ΒΙΝΤΕΟ: Στη Κηφισιά έκαναν pasillo στους πρωταθλητές Ευρώπης του Ολυμπιακού. Μια πολύ όμορφη στιγμή εκτυλίχθηκε πριν τη σέντρα του αγώνα της Κηφισιάς με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας Κ19. Οι παίκτες της ομάδας των Βορείων Προαστίων παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο και έκαναν το καθιερωμένο pasillo στους ερυθρόλευκους για την κατάκτηση του Youth League πριν από μερικές εβδομάδες.

Οπαδοί Φιορεντίνα: «Αθήνα 29/5, έτοιμοι για την κόλαση» . Στη Φιορεντίνα ζουν και αναπνέουν για τον τελικό του Europa Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό στην «Opap Arena» (29/5, 22:00). Μετά τον περσινό χαμένο τελικό με τη Γουέστ Χαμ, φέτος θέλουν όσο τίποτε άλλο την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου. Όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές του Ιταλιάνο προφανώς, αλλά και οι οπαδοί της ομάδας. Οι υποστηρικτές των «βιόλα» κρέμασαν πανό στη θρυλική Curva Fiesole ενόψει του τελικού του Conference, λέγοντάς της ουσιαστικά αντίο, αφού στο πλαίσιο αναδιαμόρφωσης του «Αρτέμιο Φράνκι» πρόκειται να γκρεμιστεί.

Ο κύβος ερρίφθη για Όρτα στον Ολυμπιακό! Μένει ή φεύγει;. Από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει το παραμικρό για την επόμενη μέρα της ομάδας και τα σχέδια της επόμενης σεζόν, αφού το μυαλό όλων στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της χρονιάς. Οι Πειραιώτες θέλουν να κάνουν το δύο στα δύο με Παναθηναϊκό και Φιορεντίνα, για να κλείσει ιδανικά η χρονιά με την κατάληψη της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα και φυσικά την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου της ομάδας, του Conference League.

Αυτή είναι η αποστολή του Ολυμπιακού για Λεωφόρο (ΦΩΤΟ) . Ο Ολυμπιακός με προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, που θα είναι και ο τελευταίος του φετινού πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, θέλουν νίκη ή ισοπαλία, για να εξασφαλίσουν την τρίτη θέση και να μην μπει σε ρίσκο το εισιτήριο της Ευρώπης. Ο Βάσκος τεχνικός, άφησε εκτός πλάνων του, τον νεαρό Αποστολόπουλο, αλλά και τον Ορτέγκα. Ο Αργεντίνος θα προλάβει τον τελικό του Conference League και του γίνεται και ειδική διαχείριση.

loader