ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Η Χρυσή Βίβλος της Σούπερ Λίγκας: Τέταρτο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ

Οι εγχώριοι τίτλοι του ΠΑΟΚ: Πρωταθλήματα (4): 1975/76, 1984/85, 1962/63, 2018/19, 2023/24 Κύπελλα (8): 1971/72, 1973/74, 2000/01, 2002/03, 2016/17, 2017/18, 2018/19, 2020/21 Η χρυσή βίβλος του ελληνικού πρωταθλήματος

Χαμός κάτω από βίντεο που κυκλοφόρησε με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη: «Του την πέφτει ή μου φαίνεται;» - Έγινε viral σε λίγα λεπτά. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και οι συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό γιόρτασαν την τεράστια επιτυχία τους στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση. Διάφορα βίντεο κυκλοφόρησαν έκτοτε στο διαδίκτυο και τα social media, με πρωταγωνιστή εκείνον και έχουν γίνει viral.

Συγκλονιστικός Ροντινέι: «Έπρεπε να παίξω με ενέσεις, με πόνο αλλά θα το έκανα ξανά». Ο Ροντινέι έχει συνδεθεί με τους οπαδούς του Ολυμπιακού και είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της εξέδρας, παρότι βρίσκεται μόλις 1,5 χρόνο στην ομάδα. Ο ίδιος, έγραψε ένα πολύ όμορφο μήνυμα στα ελληνικά (!) στα social media που αναφέρει όσα έχουν συμβεί σε αυτό το διάστημα αλλά και τη στιγμή που έφτασε στην κατάκτηση του Conference League.

Ραντεβού του Βαγγέλη Μαρινάκη με βασικό άσο για να τον κρατήσει στο λιμάνι. Τις επόμενες μέρες αναμένεται ο Κώστας Φορτούνης να συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την ανανέωση του συμβολαίου του στον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και εκκρεμεί μια συνάντηση. Πρόεδρος και αρχηγός θα συναντηθούν για να μιλήσουν για το μέλλον του παίκτη με τον Φορτούνη να θέλει το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να του κάνει μια πολύ καλή πρόταση.

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: Ποια μεταγραφή ετοιμάζει ο Μεντιλίμπαρ για τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει, και θα πανηγυρίζει για καιρό ακόμα, την ιστορική κατάκτηση του Conference League. Κάτι η τεράστια επιτυχία, κάτι το γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν θα δώσουν καλοκαιρινά προκριματικά, τους δίνει την ευκαιρία όχι μόνο να γιορτάσουν με την ψυχή τους αλλά και να σχεδιάσουν την επόμενη σεζόν με μπόλικο χρόνο στη διάθεσή τους.

Αυτά είναι τα δέκα καλύτερα γκολ του Conference - Σε ποια θέση βρίσκεται το ψαλιδάκι του Ελ Κααμπί (ΦΩΤΟ). Η επιτροπή του Conference League ψήφισε τα δέκα καλύτερα γκολ που σημειώθηκαν από την αρχή της σεζόν με την κορυφή να ανήκει στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ο πρώτος σκόρερ και MVP της αγωνιστικής περιόδου στη διοργάνωση με 11 γκολ κέρδισε το βραβείο του καλύτερου τέρματος με το υπέροχο ψαλιδάκι που πέτυχε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Σερβία.

Ο πρώτος που ανανεώνει με Ολυμπιακό και τα δεδομένα με τα συμβόλαια που λήγουν. Άπαντες στον Ολυμπιακό γιόρτασαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του Conference League, με το οποίο ολοκληρώθηκε η δύσκολη, αλλά και πιο όμορφη σεζόν για τον σύλλογο. Πλέον εκείνο που προέχει για το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι η ξεκούραση, να καθαρίσει το μυαλό όλων και όταν οριστεί η προετοιμασία να επιστρέψουν για την επίτευξη των στόχων της νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Η Άστον Βίλα θέλει να αποκτήσει τον Ελ Κααμπί». Την καλύτερη σεζόν της καριέρας του έκανε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί φέτος με τον Ολυμπιακό με ομάδες από την Αραβία, την Ιταλία, αλλά και την Αγγλία να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Δημοσιεύματα στην Αγγλία αναφέρουν ότι η Άστον Βίλα θέλει να αποκτήσει τον Ελ Κααμπί. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαροκινός ήταν αυτός που με πέντε γκολ άφησε τους «βίλατζερς» εκτός τελικού στο Conference League και η απόδοσή του δεν πέρασε απαρατήρητη.     

Ο Μπαρτζώκας δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου - Δείτε τον λόγο. Ο Γιώργος Μπαρτζωκας δεν παρευρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απρεπή συμπεριφορά των φιλάθλων του Περιστεριού προς το πρόσωπό του όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.  

Αμπιντάλ: «Ο Ολυμπιακός άξιζε το Conference League ». Την πίστη του πως ο Ολυμπιακός άξιζε το Conference League εξέφρασε  ο πρώην άσος των Πειραιωτών, Ερίκ Αμπιντάλ. «Ο Ολυμπιακός άξιζε ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο για αυτά που έχει καταφέρει να πετύχει όλα τα προηγούμενα χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο Αμπιντάλ που βρίσκεται στο Γουέμπλεϊ για τον τελικό του Champions League.  «Δημιουργούν τις συνθήκες για να μπορεί να αποδώσει κανείς τα μέγιστα ως ποδοσφαιριστής. Ήρθε μέσα από σκληρή και μεγάλη δουλειά όλα αυτά τα χρόνια», συμπλήρωσε. 

Συγκλονιστικός Ροντινέι: «Έπρεπε να παίξω με ενέσεις, με πόνο αλλά θα το έκανα ξανά». Ο Ροντινέι έχει συνδεθεί με τους οπαδούς του Ολυμπιακού και είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της εξέδρας, παρότι βρίσκεται μόλις 1,5 χρόνο στην ομάδα. Ο ίδιος, έγραψε ένα πολύ όμορφο μήνυμα στα ελληνικά (!) στα social media που αναφέρει όσα έχουν συμβεί σε αυτό το διάστημα αλλά και τη στιγμή που έφτασε στην κατάκτηση του Conference League.

loader