ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

«Μάχη» τίτλου στο Ρέντη!

Με στόχο το 3-2 και την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, αγωνίζεται η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, σήμερα (27/4) στο Ρέντη.

Ολυμπιακός: `Έτσι θα αλώσει τη Βαρκελώνη . Αυτά είναι τα σημεία που πρέπει να εστιάσει ο Θρύλος για να τσεκάρει εισιτήριο για Βερολίνο.

Κλείνει Γκόρντον Πέριν στο βόλεϊ Ανδρών ο Ολυμπιακός! . Σε συμφωνία με τον Γκόρντον Πέριν φέρεται να έχει έρθει ο Ολυμπιακός στο βόλεϊ Ανδρών ενόψει της νέας σεζόν, σε μια πάρα πολύ σπουδαία κίνηση.

Σύντροφος Μπράουν: «Ευρωλίγκα, μη μας ληστεύεις»! . Η σύντροφος του Λορέντζο Μπράουν εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της σχετικά με τη διαιτησία στο πέμπτο παιχνίδι των πλέι οφ της Ευρωλίγκας στο ΟΑΚΑ.

Σύζυγος Κώστα Σλούκα: «Ο Δαρσινός είναι πρόβλημα»! . Η σύζυγος του Κώστα Σλούκα, Μαρία Δαρσινού, υποδέχθηκε με ένα άστοχο και ειρωνικό σχόλιο την πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Final-4.

Συλλαλητήριο κατά του Γιάννη Αλαφούζου από τη Θύρα 13! . Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους κατά του Γιάννη Αλαφούζου και απαιτούν την αποχώρησή του από τη προεδρία της ΠΑΕ.

Κάτας: «Ντροπιασμένος με τις βολές…» . Ο Όντεντ Κάτας αισθάνθηκε ντροπιασμένος με τις βολές (35-10) και στάθηκε στη διαιτησία μετά το Game 5 με τον Παναθηναϊκό.

Έτοιμη για το Game 5 η Μπέριλ (pic) . Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στον τελικό της σειράς και η Μπέριλ ΜακΚίσικ είναι έτοιμη για το μεγάλο ματς!

Ολυμπιακός: Με πίστη και δίψα για το Βερολίνο . Ο Ολυμπιακός θέλει να ξορκίσει την παράδοση και με το μάτι του να γυαλίζει να κερδίσει την Μπαρτσελόνα για να κλείσει θέση για το Final 4 του Βερολίνου.

Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε! . Ο Ολυμπιακός καλείται να σπάσει μια σειρά από παραδόσεις και να ετοιμάσει βαλίτσες για Βερολίνο.

Αισιοδοξία για Τίλεμανς στην Άστον Βίλα . Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της Άστον Βίλα για τη συμμετοχή του Γιούρι Τίλεμανς στη ρεβάνς της 9ης Μαΐου με τον Ολυμπιακό.

loader