ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Έβγαλε αντίδραση και τώρα... Φιορεντίνα!

Ο Θρύλος «σφράγισε» την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα και πάει να σηκώσει το ευρωπαϊκό στη Ν. Φιλαδέλφεια!

Συγκινητικό μήνυμα Ποντένσε στον κόσμο του Θρύλου! (photo). «Να νιώθετε τυχεροί που είστε οπαδοί του Ολυμπιακού, για πάντα στην οικογένεια αυτή», το μήνυμα του Ποντένσε.

Ροντινέι στα ελληνικά: «Έπρεπε να παίξω σε πολλά ματς με ενέσεις, είμαι Ολυμπιακός, σας αγαπώ». Συγκλονιστικό μήνυμα από τον σπουδαίο Βραζιλιάνο μπακ...

Με τέσσερις «ερυθρόλευκους» η κορυφαία 11άδα του Conference!. Ποντένσε, Φορτούνης, Ελ Κααμπί και Κάρμο βρίσκονται στην κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν!

Κλείνουμε θέση στο Νάο για νέα Ευρωπαϊκά!. Με ΠΑΘΟΣ για τον Θρύλο της Ευρώπης, αγάπη στην ομάδα, χτίζεται καθημερινά το μέλλον του Ολυμπιακού που δεν σταματάει να… ονειρεύεται! Πάρε θέση στην κερκίδα με τα νέα εισιτήρια διαρκείας!

Κορυφαίος παίκτης της σεζόν για το Conference League ο Ελ Κααμπί!. Έδωσε Ευρωπαϊκό και σάρωσε όλα τα βραβεία ο Μαροκινός «φονιάς»!

LIVE Streaming: Περιστέρι - Ολυμπιακός. Δείτε τον αγώνα του Ολυμπιακού...

Ρομπέρτο Κάρλος: «Πολύ χαρούμενος για τον Ολυμπιακό, συγχαρητήρια για όλα». Xαρούμενος για το Ευρωπαϊκό του Θρύλου ο σπουδαίος Βραζιλιάνος!

Στους τελικούς ο Ολυμπιακός!. Ο Θρύλος επικράτησε και στην έδρα του Περιστερίου (71-84) και με 2-0 στη σειρά, πήρε το εισιτήριο των τελικών.

Έγραψε ιστορία ο Μιλουτίνοφ με τον Θρύλο!. Πρώτος ξένος σε συμμετοχές στο πρωτάθλημα...

Στον Θρύλο η σπουδαία Ραϊκρόου!. Για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό μία από τις κορυφαίες τερματοφύλακες του γυναικείου πόλο.

loader