ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Γκολ έβαζαν, με τη μάνα του Καραπαπά τα... έβαζαν! (photo)

Παναθηναϊκοί μια ζωή. Βλέπουν εφιάλτες στα όνειρά τους...

Η Ευρώπη «προσκυνά» τον Ολυμπιακό, «τρέλα» στη μετάδοση του TNT Sports! (videos). «Παλάβωσαν» και στο βρετανικό κανάλι με τον Εφηβο, με τον ευρωπαϊκό άθλο του Θρύλου.

Πόσο τους «πονάς», Θρύλε των γηπέδων!. Ακόμα ένα ντροπιαστικό σκηνικό, μετά το ματς του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, με Μπαφέ, Παπανικολάου.

Mε «παπούτσι» από τον τόπο του κατέκτησε την Ευρώπη!. Ο Ολυμπιακός των 9 Ελλήνων και το στοιχείο που έκανε τη διαφορά στην τεράστια επιτυχία!

«Τρέλα» από 20.000 Ολυμπιακούς στη Νέα Φιλαδέλφεια! (video). Ιστορική βραδιά! Το βίντεο της Θύρας 7 με τον κόσμο του Θρύλου στον τελικό στην «OPAP Arena».

Ρομπέρτο: «Ο Πειραιάς είναι το σπίτι μου, αυτό τους απαντώ όταν με ρωτούν «τι σημαίνει Ολυμπιακός» (photos). Για πάντα ένας από εμάς ο τεράστιος Ρομπέρτο!

ΚΕΔ: Όλα καλά, όλα... γραφικά!. Οι Μάνταλος, Φρόιντφελντ τα έχουν κάνει μπάχαλο, αλλά θεωρούν ότι δεν φταίνε! Δεν τους... απασχολούν οι κακοί ξένοι διαιτητές και η ανύπαρκτη εκπαίδευση.

Ρεάλ, Αταλάντα και Ολυμπιακός στην κορυφή της Ευρώπης!. Το «όρος Ράσμορ» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με μία Ισπανίδα, μία Ιταλίδα και έναν Θρύλο.

Ποιο Champions League; Στο Λονδίνο μιλάνε μόνο για... Ολυμπιακό και Μαρινάκη!. Πρώτο θέμα και στην αγγλική πρωτεύουσα, που φιλοξενεί τον τελικό του Champions League, ο Θρύλος και ο ηγέτης του.

Ροντινέι στα ελληνικά: «Έπρεπε να παίξω σε πολλά ματς με ενέσεις, είμαι Ολυμπιακός, σας αγαπώ». Συγκλονιστικό μήνυμα από τον σπουδαίο Βραζιλιάνο μπακ...

Καρεμπέ:«Πραγματικότητα το όνειρό μας, ίδιο DNA νίκης Ολυμπιακός και Ρεάλ». Πολύ ψηλά θέτει τον πήχη για τον Θρύλο ο σπουδαίος Γάλλος. Διαβάστε, τι δήλωσε.

loader