ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Κουσουλάκης: «Δύσκολο παιχνίδι, αλλά ο Ολυμπιακός θα τα καταφέρει»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Κουσουλάκης, μίλησε στην εκπομπή του Κώστα Σαμοθράκη, στον Ελλάδα Sports 94,3 και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο σημερινό επαναληπτικό αγώνα των «ερυθρόλευκων» κόντρα στην Άστον Βίλα.

Πόνος μεγάλος για τον Μελισσανίδη! (photo) . Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έπιανε το κεφάλι του και δεν μπορούσε να πιστέψει πώς χάθηκε το φετινό πρωτάθλημα.

Μπουκάλια και οι αναπτήρες πετούσαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού! (video) . Δείτε τα έκτροπα των οπαδών του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο και τα αντικείμενα που πετούσαν στην εστία του Τζολάκη!

Έκπληξη από Μεντιλίμπαρ, η ενδεκάδα του Θρύλου! . Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προχώρησε σε επιλογή-έκπληξη στην αρχική ενδεκάδσ του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Δείτε τους 11 που επέλεξε!

«Πήρε 70% των δικαιωμάτων του Κοστίνια ο Ολυμπιακός»! . Ο Κοστίνια είναι μια υπόθεση που έχει ολοκληρωθεί από τον περασμένο Δεκέμβριο για τον Ολυμπιακό, όταν οι Πειραιώτες συμφώνησαν με τη Ρίο Άβε.

ABA Liga: Πρωταθλητής ο Ερυθρός Αστέρας με «σκούπα» επί της Παρτιζάν! . Ο Ερυθρός Αστέρας του Γιάννη Σφαιρόπουλου νίκησε με 82-76 εκτός έδρας την Παρτίζαν, έκανε το 3-0 στην σειρά των τελικών και κατέκτησε την 7η Αδριατική λίγκα της ιστορίας του!

«Θυμόμαστε, τιμούμε και δεν ξεχνάμε» . Το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την συμπλήρωσε 105 χρόνων από τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Παναθηναϊκός: Άλλη μια διαδήλωση μέχρι την… επόμενη! . Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού διοργάνωσαν διαδήλωση για να εκφράσουν την αντίθεσή τους προς τον Γιάννη Αλαφούζο πριν από το αιώνιο ντέρμπι.

Αυτή είναι η ΑΕΚ: Φανέλες Φιορεντίνα και… Τσιλούλης! . Η ΑΕΚ συνεχίζει να αποδεικνύει πόσο πολύ κόμπλεξ έχει με τον Ολυμπιακό και επιβεβαιώνει ότι το πρωτάθλημα δε παίζεται στα ίσια.

Ολυμπιακός: Η καλημέρα της ΚΑΕ και η τούμπα του Λούντζη (vid) . Η τούμπα του Μιχάλη Λούντζη και η γεμάτη χιούμορ καλημέρα της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Συγχαρητήρια στο τμήμα κολύμβησης για το τρεμπλ!» . Την επίτευξη του τρεμπλ πανηγύρισε το τμήμα κολύμβησης του Θρύλου, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να στέλνει τα συγχαρητήριά της!

loader