ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Μεντιλίμπαρ: «Δικό μου το λάθος στο πρώτο ημίχρονο, οι αλλαγές το... γύρισαν»

Τι δήλωσε ο κόουτς του Ολυμπιακού, μετά την ισοπαλία (2-2) με τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο.

«Τρέλα» από 20.000 Ολυμπιακούς στη Νέα Φιλαδέλφεια! (video). Ιστορική βραδιά! Το βίντεο της Θύρας 7 με τον κόσμο του Θρύλου στον τελικό στην «OPAP Arena».

Ρεάλ, Αταλάντα και Ολυμπιακός στην κορυφή της Ευρώπης!. Το «όρος Ράσμορ» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με μία Ισπανίδα, μία Ιταλίδα και έναν Θρύλο.

Εμείς πανηγυρίζουμε ευρωπαϊκό και αυτοί το... Γουέμπλεϊ!. Δύο διαφορετικοί κόσμοι!

Ροντινέι: «Ο Ολυμπιακός πρωταθλητής του Conference, η Ρεάλ πρωταθλήτρια των πρωταθλητών» (photos). O μπακ του Θρύλου βρέθηκε στο Γουέμπλει για τον τελικό του Champions League...

Αφιέρωμα LEN στον Ολυμπιακό! (video). Η πορεία του Θρύλου ως το Final-4 του Champions League στη Μάλτα, σε ένα βίντεο.

Ρομπέρτο Κάρλος: «Πολύ χαρούμενος για τον Ολυμπιακό, συγχαρητήρια για όλα». Xαρούμενος για το Ευρωπαϊκό του Θρύλου ο σπουδαίος Βραζιλιάνος!

Ο Ολυμπιακός και ένα ευρωπαϊκό «διαμάντι» 17.000... καρατίων!. Η κατάταξη του Θρύλου στην UEFA, η συνολική συγκομιδή πόντων και η... Μακάμπι.

To CBS Sports Golazo «τρόλαρε» τους οπαδούς της ΑΕΚ, λόγω Θρύλου! (photo). «Δεύτερο σπίτι» του Ολυμπιακού η «OPAP Arena» και σε... σύγχυση η ΑΕΚ.

Για γέλια: Πέντε ομαδικά φάουλ σε 56'' για τον Άρη, τέσσερα σε 11 λεπτά ο Ντε Σόουζα! (videos). Φοβερά πράγματα στο «Αλεξάνδρειο», γέλασαν και οι... πέτρες με τη διαιτησία. Πρωταγωνιστής ο Παναθηναϊκός, ξανά.

Ογιαρθάμπαλ: «Μικρός θαύμαζα τον Κοβάσεβιτς». Ο αρχηγός της Ρεάλ Σοσιεδάδ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ντάρκο.

loader