ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Το πειραϊκό τελετουργικό!

Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν με φόντο τη πρόκριση στο Final-4 της Ευρωλίγκας και οι ερυθρόλευκοι έκαναν το τελετουργικό τους.

Έκπληξη από Μεντιλίμπαρ, η ενδεκάδα του Θρύλου! . Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προχώρησε σε επιλογή-έκπληξη στην αρχική ενδεκάδσ του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Δείτε τους 11 που επέλεξε!

«Θυμόμαστε, τιμούμε και δεν ξεχνάμε» . Το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την συμπλήρωσε 105 χρόνων από τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Ολυμπιακός: Η καλημέρα της ΚΑΕ και η τούμπα του Λούντζη (vid) . Η τούμπα του Μιχάλη Λούντζη και η γεμάτη χιούμορ καλημέρα της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

«Πήρε 70% των δικαιωμάτων του Κοστίνια ο Ολυμπιακός»! . Ο Κοστίνια είναι μια υπόθεση που έχει ολοκληρωθεί από τον περασμένο Δεκέμβριο για τον Ολυμπιακό, όταν οι Πειραιώτες συμφώνησαν με τη Ρίο Άβε.

Πόνος μεγάλος για τον Μελισσανίδη! (photo) . Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έπιανε το κεφάλι του και δεν μπορούσε να πιστέψει πώς χάθηκε το φετινό πρωτάθλημα.

Κρεμάει τα παπούτσια του ο Παπασταθόπουλος . Την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση πήρε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Εκεί θα δείτε το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός . Σε αυτό το κανάλι θα δείτε τη μάχη του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο.

Ολυμπιακός: Ο Ιμπόρα καθορίζει την ενδεκάδα . Ο Βιθέντε Ιμπόρα θα παίξει κομβικό ρόλο στην κατάρτιση της αρχικής ενδεκάδας του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Μπουκάλια και οι αναπτήρες πετούσαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού! (video) . Δείτε τα έκτροπα των οπαδών του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο και τα αντικείμενα που πετούσαν στην εστία του Τζολάκη!

Σαν σήμερα: Η 35αρα στον «πράσινο» πελάτη! (vid) . Στις 19 Μαϊου του 1996 ο Ολυμπιακός διαλύει με 73-38 τον πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό.

loader