ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Ολυμπιακός: Οι «εκλεκτοί» του Μεντιλίμπαρ για την Άστον Βίλα

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άστον Βίλα την Μ. Πέμπτη και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ γνωστοποίησε την αποστολή.

Τελικός Conference League: Τα αίσχη ΕΠΟ και Φιλιππούση με τα εισιτήρια και τις σουίτες . Την ώρα που ο κόσμος του Ολυμπιακού δίνει «μάχη» για ένα εισιτήριο του ιστορικού τελικού Europa Conference League, διαβάστε τα αίσχη της ΕΠΟ!

Ο Παναθηναϊκός το έχει βάλει αμέτι μουχαμέτι μου να… τουρκοποιηθεί . Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει... τουρκικά και ο Ατζούν, καλός φίλος του κ. Αλαφούζου του φέρνει χορηγία από την Τουρκία.

Ιταλιάνο: «Η σκέψη όλων μας είναι στον τελικό της Αθήνας» . Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιντσέντζο Ιταλιάνο, μίλησε ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής της Serie A και φυσικά αναφέρθηκε στον μεγάλο τελικό του Europa Conference League απέναντι στον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός: Μήνυση κατέθεσε ο Φατίχ Τερίμ . Με κάποια θέματα συνοδεύτηκε η επιστροφή του Φατίχ Τερίμ στην Τουρκία.

Μετά τον Ναν φοβάται και ο Λεσόρ τον Ολυμπιακό! . Ο Ματίας Λεσόρ ξεκαθάρισε πως δε θέλει τον Ολυμπιακό στον τελικό της Ευρωλίγκας.

Ζεβλάκοφ: «Ο Ολυμπιακός μπαίνει σε νέα εποχή» . Ο παλαίμαχος αμυντικός του Ολυμπιακού, Μίχαλ Ζεβλάκοφ μίλησε για τον τελικό του Confernece League κι έστειλε μήνυμα στους οπαδούς των «ερυθρόλευκων».

Σαν σήμερα: Κούμπα με… σάμπα στην Πάτρα (vid) . Σαν σήμερα πριν από 19 χρόνια, ο Ολυμπιακός κερδίζει τον Άρη στην Πάτρα και κατακτά το Κύπελλο Ελλάδας.

Μπαρτζώκας: «Η σχέση μου με τον Λαρεντζάκη φτιάχνει ανέκδοτα» . Μπαρτζώκας, Ράιτ, Πετρούσεφ επιλέγουν την καλύτερη, την χειρότερη και την πιο αστεία στιγμή της σεζόν

Live streaming: Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη (πόλο Γυναικών)! . Στη «μάχη» των τελικών του πρωταθλήματος ρίχνεται, την Τρίτη (21/05), η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού κόντρα στη Βουλιαγμένη.

Ολυμπιακός: Ενημέρωση της ΠΑΕ σε όσους πάρουν εισιτήρια για τον τελικό . Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την ενημέρωση στους φιλάθλους του που θα βρεθoύν στον τελικό του Conference League.

loader