ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Η προθέρμανση του ΘΡΥΛΟΥ, πριν από τον μεγάλο τελικό (pics)

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό, για τον 5ο και τελευταίο τελικό για το πρωτάθλημα στην Α1 γυναικών.

Μπαρτζώκας: «Ιστορική στιγμή για τον σύλλογό μας»! . Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραβρέθηκε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και έκανε δηλώσεις μετά το πέρας της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Άστον Βίλα.

Νίκος Βαμβακούλας: «Προσέξτε την “Αγιά Σοφιά”»! . Ο Νίκος Βαμβακούλας παρευρέθηκε στην εκπομπή "Ο Πλανήτης των Αθλημάτων" στην ΕΡΤ3 και παρακάλεσε τους οπαδούς να προσέξουν την "Αγιά Σοφιά".

UEFA: «Στην Αθήνα ο τελικός του Κόνφερενς Λιγκ»! . Η ΟΥΕΦΑ διαβεβαίωσε άπαντες με επίσημη τοποθέτηση στην οποία προέβη ότι ο τελικός του φετινού Κόνφερενς Λιγκ θα διεξαχθεί στην Αθήνα.

Τριχά: «Δείξαμε ένταση, όρεξη και πάθος σήμερα»! . Την πρόκριση στον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού και η Φωτεινή Τριχά έκανε δηλώσεις.

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Χειροκροτήθηκαν οι οπαδοί! . Ο Ολυμπιακός και η Άστον Βίλα έδωσαν μεγάλη μάχη εντός αγωνιστικού χώρου, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να χειροκροτούν οι μεν τους δε.

Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης 16-8: Τα highlights του τελικού! (video) . Δείτε τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα Σμύρνης, που έφερε το 25ο κύπελλο στον Πειραιά!

Τόμας: «Ξέρουμε τι να κάνουμε με τον Ολυμπιακό» . Διαβάστε όσα είπε ο Μπράντον Τόμας για το αυριανό ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Απίστευτο, η ΕΠΟ θυμήθηκε να… συγχαρεί τον Ολυμπιακό! . Απίστευτο και όμως αληθινό αυτό που συνέβη καθώς η ΕΠΟ θυμήθηκε σχεδόν 1 ημέρα μετά τη πρόκριση να συγχαρεί τον Ολυμπιακό για την επιτυχία.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δίνει χρυσάφι στους παίκτες για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού! . Το πριμ που υποσχέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η τρέλα για την κατάκτηση της κούπας!

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Τους συνδέει ο Στέφαν Γιόβετιτς! . Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ και ο Στέφαν Γιόβετιτς είναι ο παίκτης που συνδέει τις δύο ομάδες.

loader