ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Έγινε Μανιάτης, ο Φαλ! (video/photo)

Και ο Μανιάτης το σχολίασε! Κορυφαίο σκηνικό στο Insta του μπασκετικού Ολυμπιακού!

Μπράουν: «Ηταν δειλοί, το να παραπονιέσαι για τη διαιτησία δεν είναι μπάσκετ». Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του γκαρντ της Μακάμπι για τη στάση του Παναθηναϊκού.

Διορθώνει και προχωράει…. Ο Μεντιλίμπαρ καλείται να λύσει τα θέματα που είχε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη.

Ο τεράστιος Ματιέ έκανε δική του Ακαδημία στο Ρέντη! (photo). Την δική του Ακαδημία δημιούργησε ο σπουδαίος Βαλμπουένα και θα συνεργάζεται με τον Θρύλο!

Το τέλος του Σιδηρόπουλου στην Ευρώπη. Δεν συμπεριλήφθηκε, ούτε ως τέταρτος, στη λίστα των διαιτητών για το Euro 2024. Αν και ρέφερι της ελίτ κατηγορίας δεν έχει πάει σε μεγάλη διοργάνωση.

Θρύλε τέλειωσε τη δουλειά στη Βαρκελώνη!. Με δεύτερο διπλό στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» ο Ολυμπιακός θα «λιώσει» τη Μπαρτσελόνα στο «καμίνι» του ΣΕΦ.

Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός LIVE (0-2, Α' Δεκάλεπτο). Ο Θρύλος τα δίνει όλα για το 2-0. Live στο gavros.gr

Γκριγκόνις: «Οι διαιτητές αγαπούν τον Γιαννακόπουλο, μπορεί να κοιμηθεί ήσυχα». Τι δήλωσε ο Γκριγκόνις, μετά το Game 2 του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Συλαϊδόπουλος: «Τεράστιο μέγεθος στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός, 3-4 παίκτες στην πρώτη ομάδα». Ο κόουτς της Κ19 του Θρύλου μίλησε για την τεράστια επιτυχία, με την κατάκτηση του Youth League.

Θύρα 7: «Ολοι δίπλα στον Θρύλο» (photo). H ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού για τις «μάχες» του Σαββατοκύριακου (27-28/4).

Η ανάλυση της UEFA για τον Ολυμπιακό και η αναφορά σε Ελ Κααμπί, Τζολάκη. «Κλειδί ο Ελ Κααμπί, δες τον Τζολάκη», τονίζει μεταξύ άλλων για τον Θρύλο η UEFA.

loader